Disney Descendants på ønskesedlen? Få hælp her!

Descendants er en vidunderlig serie fra Disney: I det fortryllede kongerige Auradon er prins Ben, søn af Udyret og Belle, ved at forberede sig på at overtage tronen. Hans første officielle bekendtgørelse er, at børnene fra De fortabtes ø, hjemsted for de mest berygtede skurke, skal have lov til at bosætte sig i Auradon. Mal, Evie, Carlos og Jay rejser derfor for første gang i deres liv væk fra øfængslet. Vil de følge i deres onde forældres fodspor, eller finder de ind til det gode i sig selv, så de kan redde kongeriget?

Står der Descendants på ønskesedlen? Så få hjælp her! Vi har nemlig for nylig stået i situationen. For det første vidste vi intet om Descendants (det ved vi nu!) og for det andet vidste vi intet om hvad med Descendants der ville hitte (det ved vi også nu!) Et besøg i Disney Store i København kunne nemlig afhjælpe vores uvidenhed. Gaven blev et hit og vi gik fra uvidende til velinformeret om emnet Descendants.

Nedenfor finder du de bedste Descendants ting vi fandt på vores shoppetur.

 

Sort Descendants top med krone – Boost de mindstes stil med vores skarpe og smarte Descendants top. Den er i et løstsiddende design med paneler i imiteret læder, har rund hals og er illustreret med krone, pyntesten og teksten “Fairest”.| Sammenklappelige Disney Descendants hovedtelefoner – Føj en dosis mørke til musikken, når du er på farten. Vores letvægtshovedtelefoner er illustreret med Evie og Mal og kan klappes sammen, så de fylder mindre. | Disney Descendants halskæde – Tilfør looket en snert af ondskab med denne halskæde fra Disney Descendants. Den guldfarvede kæde har et vedhæng inspireret af filmen med en krone på en hjerteformet pyntesten.| Disney Descendants dukke, skurkebarnet Evie – Mød Evie, Den onde dronnings skammeligt glamourøse datter. Med vores Descendants dukke følger et lækkert outfit og smarte matchende sko. Inkl. en medaljon til dig med et klistermærke indeni | Descendants jakke til børn – De små ballademagere vil elske vores jakke i bikerstil fra Descendants. Den cool jakke er i sort imiteret læder, og det avantgarde design omfatter et stort drageprint på ryggen, figuremblemer og iøjnefaldende guldfarvede lynlåse.|

 

Disney Store i København har heldigvis en netbutik som gør det muligt at handle dér uanset hvor i landet at gaven skal leveres.

 

Indlægget Disney Descendants på ønskesedlen? Få hælp her! indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE