regnfrakke til hende – kvalitet der holder i mange år

Lad os bare være ærlige. En regnfrakke er en rigtig god idé, når vi nu bor i et land med ustabilt vejr og hvor en byge sagtens kan vende op og ned på dagens planner. En regnfrakke til hende behøver ikke være usexet, unisex og idéforladt som den tidligere har været. Det har danefæ – Copenhagen lavet om på. De har sat en dyd i at skabe regnfrakker (og andet praktisk overtøj) til hele familien, men fokus på at skabe et klassisk look i høj kvalitet. Det betyder at en regnfrakke fra danefæ kan bruges i alle slags vejr og skriger ikke “regnfrakke” som tidligere modeller har gjort, i tidernes morgen.

Vi har fundet de fedeste regnfrakke modeller fra danefæ frem (vi starter med den der står på vores ønskeseddel)

regnfrakke til hende danefæ gritt gul

danefæ – Gritt regnfrakke til hende

Skøn regnjakke i en klassisk gul farve med påsatte lommer, lynlås og store trykknapper. Jakken har skå brystlommer og hætte med en praktisk, lille skærm. Der er snøre i livet, som kan strammes ind efter behov. Stoffet er 100% vandtæt – det kan klare vandsøjletryk på 8000 mm., og alle sømme er tapede for at holde regn og sne ude. 100% nylon der skal skånevaskes. Fås også i sort.
regnfrakke til hende tine danefæ

danefæ – Tina jungleprint regnfrakke til hende

Nu bliver gråvejrsdagene en fest med den skønne Tina regnjakke der har det fineste, grønne jungleprint med ananas. Regnjakken har et vandsøjletryk på 8000 mm. og tapede sømme, som gør regnjakken vand og vindtæt. Regnjakken har vandtæt lynlås, komfortabelt mesh-for og hætte med snører. 100% polyester.

 

danefæ regnfrakke til hende vesterhav

danefæ – Vesterhav regnfrakke til hende i klassisk sort

Regnfrakke i 100% blød polyester med hvid lynlås. Stoffet er 100% vandtæt – kan klare vandsøjletryk 8000 mm., og alle sømme er tapede for at holde vand ude. Frakken har hætte og lufthuller under ærmerne. Der er elastik i livet og forneden på indersiden, som kan strammes ind efter behov. Fås også i sort med sorte lynlåse.

 

Indlægget Regnfrakke til hende indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE