Crazy Safety hjelm

crazy safety hjelm gaveinspiration alletidersgave

crazy safety hjelme udvalg gaveinspiration børn alletiders gave

En cykelhjem er vigtig når man færdes i trafikken på 2 hjul. Cykelhjelm til børn skal både være godkendt, så du ved den er i den rigtige kvalitet, og så skal den være sej, fin, flot og masse til barnet både i størrelse og design.

En Crazy Safety hjelm til børn er en oplagt gave til børn der skal til at færdes i trafikken, men også til børn der skal til at prøve kræfter med en løbecykel, rulleskøjter, kunstskøjter, ski og skateboard.

Crazy Safety hjelme er sjove dansk designede cykelhjelme, der støbt som nuttede, finurlige og farverige dyr, der virkelig får smilet frem. Sikkerhed i trafikken er ens første prioritet, især når det gælder børn, det er dog ikke altid lige nemt at få børn til at bruge cykelhjelm. Det har Crazy Safety taget højde for og har ramt hovedet på sømmet, ved at skabe elskelige hjelme, som børn faktisk gider at bruge. And who are we kidding – de er da hammer søde!

Røde kinder, fart på og højt humør. Crazy Safety hjelm er en let og behagelig hjelm at have på – også når turen er lang. Perfekt til eventyr. Uanset destinationen giver Crazy Safety hjelmen, barnet mulighed for at udvikle motorikken i selskab med en trofast dyreven i 3D.

Bag Crazy Safetys kulørte figurer gemmer sig en serie af kvalitetsudstyr, der passer godt på dit barn i trafikken. Produkterne er sikkerhedsgodkendte af det internationalt anerkendte institut TÜV.  Testet i henhold til EN1078. Hjelmene har som standard gummioverflade, farvede stropper, hageskål, justeringsspænder og LED-lys i nakken – for ekstra sikkerhed.

 

Det er vigtigt at hjelmen passer til barnets hovedstørrelse. Nedenfor ses de normale hovedstørrelser, men du kan også måle barnets hoved med et målebånd. Mål rundt om hovedet, lige over ørerene og 2-3 cm over øjenbrynene.

born_str

Prisen på en Crazy Safety hjelm er kr. 299,- og kan erhverves hos ecykelhjelm.dk hvor du også kan få smarte ringklokker, refleksveste til børn og ørevarmere, til at sætte fast på hjelmen. Hos ecykelhjelm.dk får du gratis fragt ved køb for over kr. 300,-, 1-2 dages leveringstid og 365 dages returret.

 

Indlægget Crazy Safety hjelm indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/29/2017

    […] LÆS OGSÅ: Seje hjelme […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!