Giv et Cocktailkursus

cocktailkursus

Kender du en, som har en indre bartender der længes efter at springe ud? Eller fortjener familiens festabe en unik oplevelse i gave?

Så er et Cocktailkursus en rigtig god gave ide!

cocktail-1971488_640

Oplevelsen kan købes på Oplevelsesgaver.dk.

Oplevelsesgaver.dk beskriver cocktailkursuset sådan her:

Hvorfor smager min mojito ikke som den gør i byen og hvor kan jeg egentlig købe alle de smarte ingredienser som cocktailbarerne bruger i deres cocktails?

Kunne du godt tænke dig lidt tricks til hvordan du kan agere bartender derhjemme og servere lækre cocktails for dine venner? Og hertil tilbringe nogle sjove og lærerige timer i hjertet af København sammen med andre glade mennesker- så er dette cocktailkursus lige noget for dig.

Dette cocktailkursus har fokus på at skabe nye smagsoplevelser – og give indblik i, hvorfor de forskellige produkter kombineres og synergieffekterne imellem disse.

Oplev nogle fantastiske timer i cocktailens univers, hvor vores kompetente bartendere underholder med sjove og lærerige historier om spiritusser samtidig med, at de vil sørge for, at du får et gastronomisk indblik i denne smagsfulde verden og opskrifter med hjem, så du kan brillere næste gang du har gæster.

Cocktailkursus koster 700,- gennem Go Dream – Bestil oplevelsen her!

Hos Go Dream finder du mere end 300 forskellige oplevelser, her er lidt for enhver smag og pengepung.

Indlægget Giv et Cocktailkursus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!