Chili Klaus julekalender 2017

chili klaus julekalender 2017, chili klaus adventskalender 2017, chili klaus pakkekalender 2017, julekalender for voksne 2017, pakkekalender for voksne 2017, adventskalender for voksne 2017, chili klaus julekugler, chili klaus bog, chili klaus bogen, alletiders gave, gaveinspiration, chili julekalender, chili pakkekalender

Chili julekalender 2017 fra Chili Klaus med chilikugler / julekugler. Sjov gave til manden som for alvor skal stå sin mandomsprøve.

De fleste af os har nok grint med når Chili Klaus har udfordret forskellige kendte danskere i en chilismagning. Særligt husker mange af os nok da Chili Klaus udfordrede Bubber til at spise verdens stærkeste chili.

På Chili Klaus Youtube kanal, kan man se mange videoer, hvor Chili Klaus udfordrer forskellige kendte danskere.

Claus Pilgaard, også kendt som Chili Klaus eller Klaus Wunderhits er en dansk musiker, entertainer fra Midtjylland. Han er nok mest kendt for sin chilismagning på internettet og i tv.

Succesen med chilismagning, har gjort at flere danskere er blevet interesseret på i chilismagning og dyrkning, men det har også banet vejen for en masse lækre Chili Klaus produkter heriblandt de kendte Chili Klaus julekugler som findes i forskellige smagsvarianter.

Er gavemodtageren en stor fan af Chili Klaus, så overrask ham eller hende med en julekalender fra Chili Klaus med julekugler.

Chili Klaus julekalender 2017 indeholder:

  • 2-4 chili julekugler bag hver låge 
  • julekuglerne består af lakrids med chili og chokoladeovertræk i vindstyrkerne 4-6-9-12-15
  • inkl. en 25. låge med en nytårs surprise!
  • Psst! Bag én af lågerne gemmer sig nogle julekugler uden for Chili Klaus’ Chili kategori – tør du?

Find chili julekalender hos Brandavenue

 

Giv gerne julekalenderen sammen med en Chili Klaus bog:

“Den er god i ørerne!”

Med millionvis af visninger på Facebook og Youtube er der ikke mange, der ikke kender dette udtryk fra de vildt populære videoer med Chili Klaus, hvor han inviterer forskellige gæster til at prøvesmage chilier og for alvor har åbnet danskernes øjne for verdens mest udbredte krydderi.I denne bog giver Chili Klaus en stærkt forfriskende fremstilling af de frugter, han elsker allermest, nemlig chilierne. På sin helt egen underspillede facon kommer Klaus via sin store viden og erfaring rundt om chiliens smag, styrke, virkning, dyrkning og ikke mindst oplevelserne ved chilismagningerne på nettet. Alt sammen krydret med opskrifter på god mad med chili og pakket ind i anekdoter fra Chili Klaus’ egen verden.”Den er god i ørerne” er en utraditionel chilibog skrevet af en utraditionel forfatter.Om fofatteren: Vi kender ham som Chili Klaus, men faktisk hedder han Claus Pilgaard og er en garvet musiker.

Find Chili Klaus bogen hos Bog & Ide

Indlægget Chili Klaus julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE