Chemex kaffebrygger til kaffeelskeren

chemex kaffebrygger, kaffebryger, gave til ham, gave til hende, gave til kaffeelskeren, kaffe gave, gave til bedstemor, gave til bedstefar, gave til mormor, gave til morfar, gave til far, gave til mor, alletiders gave, god kaffe, lækker kaffe

En Chemex kaffebrygger er den oplagte gaveide til gavemodtageren der sætter pris på en god og veltilberedt kop kaffe.

At vi danskere er et kaffeelskende folkefærd er der vist ikke nogle tvivl om og hvor det nogle år siden var højeste mode at have den nyeste kaffemaskine, der kunne lave alverdens fancy kaffer. Er der idag gået mere mode at lave en god kop kaffe på gammeldags maner, nemlig via en kaffebrygger. Chemex kaffebryggeren er en af de mest stilsikre kaffebryggere på markedet. Slow-brew metoden er en fantastisk måde at brygge en blød, rund og smagfuld kop kaffe. 

En Chemex kaffebrygger er med sit tidsløse design og små lækre detaljer, en sikker designperle i hjemmet. Den fine trækrave med lædersnoren og den lille trækugler på snoren, er fine detaljer man ikke ser på andre kaffebryggere. Chemex glaskaraflen er en ikonisk kaffebrygger, opfundet i 1941. Siden da har den vundet mange designpriser, og er også en del af New York’s Museum of Modern Art’s permanente udstilling.

Chemex kaffebrygger 3 kopper. Denne lille Chemex har kapacitet til at producere op til 3 kopper kaffe tilsvarende 8dl kaffe. En lille og lækker kaffebrygger i glas og træ. Det er muligt at få kaffebryggeren i forskellige størrelser op til 8 kopper kaffer.

Find Chemex kaffebrygger hos Kaffeteriet

Chemtex kaffefiltre. 100 stk. officielle Chemex papirfiltre. Filtrene sørger for at bitterhed og kaffegrums holdes i filteret og ude af koppen. Filtrene med deres kegleform sørger for at vandet er i berøring med al kaffen og sikrer derved en ensartet ekstraktion hver gang. Ved at vandet er i berøring med al kaffen i lige lang tid, får du en renere smag i din kaffe.

Find Chemex kaffefiltre fra Kaffeteriet

Giv sammen med kaffebryggeren sammen med lækre kaffebønner til filterkaffe. Det vigtigste element i at brygge en god kop filterkaffe er bønnerne. Og er bønnerne i orden, er der ikke brug for noget avanceret for at brygge en rigtig god kop kaffe. 

Se det store udvalg af filterkaffe hos Kaffeteriet

Indlægget Chemex kaffebrygger til kaffeelskeren indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK