Broderi julekalender

julekalende med navn, broderi julekalender, broderi pakkekalender, broderi adventskalender, broderet julekalender, lav selv julekalender, genanvendelig julekalender, julekalender med kroge, julekalender til ophæng, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, alletiders gave, gaveinspiration

En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af.

En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Fordelene ved en broderi julekalender er at den kan tages frem år efter år.

Der findes mange flotte bud på en flotte bud på en broderi julekalender, vi har fundet nogle af dem frem her:

 

Der er plads til 24 pakker på denne julekalender. Der er 3 billeder af julemanden, der er ude og hilse på dyrene. Den første er han ude og samle æg fra hønsene, der sidder højt oppe under loftet. Det andet ligger han og aer fåret der tydligvis nyder det. I den sidste ser man julemanden stå foran stalddøren hvor sneen daler ned. Han har været ude at tænde et lys og hælde mælk op til katten, og nu holder han katten i armene. Der er en rød kant rundt om billedet, og alle tallene er holdt i rød, med tilhørende røde plastic ringe til at holde gaverne.

Find julekalenderen hos Stofgiganten

Julekalender med navn. På denne julekalender ser du 2 store flotte nisser stå forrest. En dreng og en pige. Mellem dem er der et juletræ med gaver og en gren med klokker. Øverst ses julemanden, en juleengel og et par glade snemænd. Numrene 23 og 24 er ekstra store.

Find julekalender med navn hos Stofgiganten

Julekalender fra Fru Zippe. Julefamilie med juletræ er en flot broderi julekalender lavet af Pelse Asboe for Fru Zippe. På kalenderen ses den glade julefamilie med julemand og kone samt deres 2 børn. Børnene holder henholdsvis et honningehjerte og en kringle i hånden. Forældrene har hver et julelys med gran. Juletræet i midten er pyntet op med julehjerter, levende lys og en stjerne på toppen. Nederst på kalenderen er der 24 messinge ringe til kalendergaver. 

Find julekalender fra fru Zippe hos Stofgiganten

Rudolf julekalender med plads til en pakke. Denne julekalender er designet af Tine Wessel for The Needle has a Point. Pakningen hedder Rudolf no. 16-30. Designet er en mere moderne fortolkning af Rudolf, med lidt skarpere vinkler. På julekalenderen ses en flot Rudolf med sin røde næse, med en flot rød og hvid stribet butterfly om halsen. I geviret hænger der forskellige typer julepynt, med julehjerter, kræmmerhuse mm.

Modsat de fleste julekalendere så har denne kun plads til at der kan hænge en gave af gangen. Det betyder også at den kan bruges både til at hænge en daglig julegave på, så de små ikke bliver fristet over evne. Den kan selvfølgelig også bruges som adventskalender.

Find Rudolf julekalender hos Stofgiganten

Der er plads til 24 pakker på denne julekalender kaldet “Hygge i sneen”. Den har en helt blå baggrund, og har i forgrunden julemanden der sidder ved siden af en snemand på en stor træstamme. Julemanden har et stort hvidt skæg med grå stænk, og har grønne hansker og sorte støvler på. Snemanden har en højhat med gult bånd om, et rødt tørklæde og et sødt stort smil mens han læner sig ind til julemanden. Over julemanden og snemanden er der en stor gren dækket med sne. På grenen sidder der 2 fugle. Fordelt over hele stoffet er der røde tal med tilhørende røde plastic ringe til at binde pakkerne fast på. Pakningen indeholder alt hvad du skal bruge for at lave julekalenderen.

Find julekalender med nisse hos Stofgiganten

Indlægget Broderi julekalender indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE