Brandmand Sam julekalender

Ventetiden i december kan føles meget lang for både store og små. Gør ventetiden i december sjovere med en Brandmand Sam julekalender 2017.

Fireman Sam – også kendt som brandmand Sam, er en serie legetøj som alle børn kender fra TV. Brandmand Sam er en britisk dukke-tv-serie for børn. Den handler om Samuel Peyton-Jones, som er bedre kendt som brandmand Sam. Historierne foregår i og omkring den lille walisiske by Pontypandy. Børnene elsker den engelske serie, og mon ikke de fleste børn vil elske en julekalender med den perfekte brandmand?

Brandmand Sam julekalender

Sej Brandmand Sam julekalender til alle de små brandmand derude. Indeholder 24 overraskelser. OBS! Bemærk at for at samle kalenderen helt skal låge 1 og 2 åbnes!

Find julekalenderen med Brandman Sam hos Eurotoys

Brandmand Sam pakkekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam pakkekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Brandman Sam pakkekalender hos Legetøjseksperten

På Alletiders Gave har i år bestræbet os på at finder størstedelen af de julekalendere/pakkekalendere frem der findes på det danske marked. Faldt denne julekalender ikke i smag, så se hele det store udvalg af julekalendere her – hvor der er julekalendere til hele familien.

Indlægget Brandmand Sam julekalender 2017

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE