Brætspil værtindegave

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, konfirmationsgave

Svært ved at finde på en værtindegave? Hvad med et brætspil? Et brætspil kan både sætte mere gang i selskabet, men er også en god måde at få nogle hyggelige og sjove minder sammen. Desuden er det en gave som kan skabe glade minder lang tid fremover. Her på Alletiders Gave redaktionen er vi glad for at spille hvad enten det er kortspil eller brætspil. Vi har testet og fundet disse gode bud på brætspil til værtindegave:

Det burde man jo vide brætspil gaveinspiration alletidersgave

 

 

Det burde man jo vide!

Har du glemt, hvad Barbies kæreste hedder, om styrbord er til højre eller venstre og 117 andre “selvfølgeligheder”. Find ud af det med dette sjove spil! 400 sjove spørgsmål, der med sikkerhed får ordene: “Aargh! Det vidste jeg godt” frem mere end én gang! For 3 til flere deltagere fra 15 år.

Pris 199,95 – køb her

 

 


 

Bagklog brætspil gaveinspiration alletidersgave

 

 

Bagklog

Bagklog er spækket med mere end 500 topunderholdende og interessante spørgsmål om almen viden. Spillet er den perfekte gaveidé, da det kan skabe en hyggelig ramme ved middagen eller festen med familie og venner! For 3 til flere deltagere fra 15 år.

Pris 199,95 – køb her

 

 


 

Idiot kundskab værtindegave gaveinspiration alletidersgave

 

Idiot kundskab

Perfekt spil til alle, der elsker meningsløs viden blandet med nonsens og masser af humor. For 3 til flere deltagere fra 15 år.

Pris 199,95 – køb her

 

 

 


 

 

 

Voksenpoint gaveinspiration værtindegave alletidersgave

Voksenpoint

Hvor gammel er du i virkeligheden? Kan du åbne en pose chips og kun spise halvdelen? Siger du af og til “Kør forsigtigt”? Har du mere end 10 krydderier i køkkenskabet? Hvor mange voksenpoint har du samlet ind? 300 sjove spørgsmål, der med “rimelig nøjagtighed” kan finde den mest voksne i selskabet! For 3 til flere deltagere fra 15 år.

Pris 199,95 – køb her

 

 

 

 


 

De viste spil er bl.a. fundet hos Bog & Ide. Bemærk at du ved køb af gaver hos Bog & Ide får 12 måneders landsdækkende bytteservice. Bog & Idé tilbyder gratis indpakning af dine gaver. Der er rigtig mange butikker der tilbyder at pakke dine gaver ind og det gør Bog & Idé også, men det smarte er at du kan tilføje det på din “Klik & Hent” bestilling, så gaverne er pakket ind, når du kommer og henter dem.

Indlægget Brætspil værtindegave indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE