Brætspil – årets brætspil og andre gode spil

Brætspil er en god måde at samles og lave noget sjovt sammen, hele familien – eller voksen selskabet. Vi har kigget nærmere på årets brætspil, både til voksne og børn. Spil er en god måde for børn at udvikle færdigheder og blive udfordret. Og så er legen med til at indlæringen ikke er kedelig. I spil lærer børn om regler og de øver sig i at overholde reglerne. De lærer også at vinde, tabe, glæde sig og ærgre sig, mens deres tankevirksomhed udfordres. Spil er derfor et genial indlæringsværktøj – forklædt som legetøj.

Vi voksne elsker også et godt spil, idet vi både underholdes og udfordres af spillets set-up. Det er en sjov måde at være sammen på og timerne flyver hurtigt afsted, når fokus er rettet på årets brætspil og vi er blandt familie og venner.

Vi anbefaler et brætspil som gave, både til børn og voksne.

Vinder af prisen Årets Spil for Voksne 2016. I HINT skal dine holdkammerater være gode til at gætte, hvad du mimer, tegner, nynner eller taler om.
Men der er altid noget, der ikke må gættes på, så det gælder om at være god til at fatte et hint.

 

hit

 

Få tungen på gled.

Et kapløb mod tiden, hvor du prøver at nævne de 10 ting, der relaterer til emnet på kortet. Kun svar, der stemmer eksakt med kortet accepteres, så du skal tænke hurtigt. Eksempler fra spillet: Nævn 10 ting fra Australien, eller nævn 10 film med Tom Cruise. Spændende ordleg for 2 hold. Vinder af prisen Årets Spil for hele familien 2016

 

tungen på gled

Enkelt af sjovt spil der kræver hurtighed, opmærksomhed og gode reflekser. Hvem finder først 2 ens symboler? Nemt og hamrende sjovt. Indeholder regler til 5 små spil. For 2-8 deltagere fra 6 år.
Vinder af prisen Årets Spil for Børn 3-9 år 2016

 

dobble

 

 

Ludo quiz – Sidste års familiespil – til kr. 300,-

Quizspil med over 3800 spørgsmål og et ekstra twist, da du som i Ludo kan slå dine modspillere hjem. Kombinationen af det klassiske ludospil med en masse quiz-spørgsmål både til voksne og børn gøre dette spil unikt i sin udformning. Slå med terningen, land på en kategori og svar på spørgsmålet – eller ikke… Hvem kommer først i mål med sine 2 brikker? Held, viden og konkurrence kombineret i et spil for hele familien. Alletiders Gave anbefaler!

ludo quiz årets brætspil 2014 alletiders gave

Hr Skæg – Med Bogstaver – sjov indlæring til kr. 250,-

Det er skægt at lære bogstaver med hr. Skæg! I dette spil for førskolebørn, lærer de små at huske og kende forskel på bogstaverne. Børnene lærer også, hvordan bogstaverne lyder, og om begyndelsesbogstaver for visse ord. Kast den kulørte terning, og udfør opgaven, som terningen viser. For hver klaret opgave, vinder du en Skæg-brik til din bogstavplade. Når alle brikkerne ligger ude hos spillerne, er spillet slut. Vinderen er den, der har flest Skæg-brikker. Spilletid: Fra 15 minutter. Alder: 4 – 7 år

Skæg-med-bogstaver-spillet brætspil alletiders gave

Sjovt pakkespil – gør pakkelegen sjov og anderledes

Sjovt pakkespil for hele familien. Julius Pakkespil er en sjov og anderledes måde at spille pakkeleg på. Her trækker man et kort i stedet for at bruge en terning. Der kan stå mange forskellige ting på kortene, eksempelvis at alle dem har blå øjne må tage en gave osv. Der spilles selvfølgelig stadig om gaver. Indeholder 50 spillekort, terning og blok. Alle der medbringer to pakker kan være med (fra 4 år).

pakkespil alletiders gave

 

Indlægget Brætspil – årets brætspil og andre gode spil indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE