Børnekniv og børneforklæde – til den kommende stjernekok

Kender du – eller har du, et barn der viser interesse for at være med i køkkenet? Så læs med her. Indtil for nylig, anede vi ikke at der var noget der hed en børnekniv. Men da junior fik en foræret, har vi haft den fornøjelse at kunne teste en børnekniv fra KinderKitchen. Og det med stor succes!

børnekniv, universal børnekniv, kniv til børn, kinderkitchenVores børnekniv er designet som en lille hund med øjne, ører og næse, samt en lille bevægelig hale af gummi.

 

Firmaet bag KinderKitchen

KinderKitchen er som navnet fortæller, køkkenudstyr til børn. Det er det schweiziske firma KUHN RIKON, der er kendt i hele europa for deres køkkenudstyr i højeste kvalitet. Kuhn RIKON har med KinderKitchen, skabt en verden af børnesikret køkkenudstyr, i høj kvalitet, der sikrer at børnene får succes ved køkkenbordet, samtidig med at vi voksne, ikke får dårlige nerver over at se junior, med en kniv i hånden.

 

Børnekniv og meget andet

KinderKitchen kollektionen består af 2 slags knive. En universal børnekniv samt en børnekniv med bølgeskær (takker). Dertil kommer en børnesaks, der er skabt til at klippe i køb og grønt. Det øvrige sortiment fra KinderKitchen af Kuhn RIKON er mindre farlige ting, som målebægre, piskeris, kageudstikkere, der alle har det samme lille tvist i designet.

kinderkitchen, børnekniv, hele sortimentet fra kinderkitchen

 

Hvad er en børnekniv?

En børnekniv er en kniv der kan skære, men er designet til at børnene ikke skærer sig på den. De kan allerhøjest skrabe huden. En børnekniv kan skære hårde madvarer, som gulerødder og æble, men den kan ikke skære fingerne. Børnekniven med bølgeskær, har takker der er rundede, så børnene ikke kan skære sig på den.

Det betyder at børnene kan være med i køkkenet og skære frugt, grønt og kød ud, på lige fod med mor og far. Det skaber en absolut stolthed hos børnene og der skabes en lille succes, hver gang de har kréeret i køkkenet, uden hjælp.

 

Hvad koster en børnekniv fra KinderKitchen?

En børnekniv fra KinderKitchen koster 100 kr. Det er faktisk ikke galt – det synes vi i hvert fald ikke som forældre, når det skaber tryghed i vores sind, og succes hos junior, der har fået mod på at være endnu mere med i madlavningen.

 

En enkel børnekniv eller sæt med mere køkkenudstyr fra KinderKitchen?

En børnekniv – vælg mellem universalkniven eller den takkede børnekniv (100,- pr styk) eller et sæt med begge knive (150,-).

 

børnekniv, gave til barnet, gaveinspiration, gave til 3 årig, gave til 4 årig, gave til 5 årig

 

Sæt med begge børneknive og en køkkenbørnesaks

børnekniv, kinderkitchen sæt, børnesaks

 

 

Børneknivene fra KinderKitchen får vores skarpeste anbefalinger til en alternativ gave til barnet. Hvis en børnekniv skal gives i gave, kan gaven supleres med et fint forklæde. Vi har forelsket os i forklæderne fra Petit Jour Paris, der koster 80,- og forhandles samme sted legebutikken.dk som børneknivene fra KinderKitchen / Kuhn RIKON.

 

Forklæder fra Petit Jour Paris

børnekniv og forklæde petit jour paris

 

børnekniv

Indlægget Børneknive og børneforklæde – til den kommende stjernekok indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!