Børne toilettasker

På jagt efter en toilettaske til et barn? Vores erfaring at de mindste i familien godt kan lide at have deres egne udgaver af det de voksne som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene. Når de først har en børnekuffert, skal de da også have deres egen toilettaske med de få nødvendige ting de har brug for. Vi har selv prøvet at kigge forgæves efter børne toilettasker rundt om i de fysiske butikker. Men ærligt må vi konstatere at udvalget er jævnt kedeligt og mest fokuseret på de voksne. Taskeholic.dk har endnu en gang været os til hjælp med disse bud på populære toilettasker til børn. Bemærk at de forskellige modeller findes i flere flotte design:

Star wars toilettaske

Star Wars toilettaske fra American Tourister. Modellen har et stort hovedrum, som lukkes med lynlås, som sikrer dine personlige ejendele. Den har et lille sidehåndtag i den ene side. Mål: 23 x 14 x 11 cm. Fra samme leverandør er det desuden muligt at få en Prinsesse Sofia toilettaske og Frost toiletaske. Pris for Star Wars toilettaske 99,- Køb den her.

Toilettasker til børn

Pick & Pack toilettaske – pink med frøer. Pris 150,- Køb den her.

 

Børne toilettaskeVolkswagen toilettaske. Sjov og fantasifuld toilettaske der både kan bruges til børn og voksne. Mål: 31,5 x 10 x 15 cm. Modellen findes også i rød. Pris 199,- Køb Volkswagen toilettaske hos Coolstuff.dk
Smallstuff toilettasker
Smallstuff toilettasker. Toilettaskerne laves i to forskellige størrelser. Mål lille toilettaske: 24 X12 cm. Mål stor toilettaske: 23 X 24 cm. Laves i flere forskellige og smarte print der henvender sig godt til både seje drenge og små prinsesser. Pris for den lille toilettaske er 69,-. Prisen for den store er 99,- Køb dem som et sæt eller hver for sig. Toilettaskerne fra Smallstuff er fundet hos Babygear.dk. som ALTID tilbyder gratis fragt. Se hele udvalget af Smallstuff toilettasker her.
Indlægget Børne toilettasker indeholder affiliatelinks
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE