Børne toilettasker

toilettaske til børn børnetoilettaske

På jagt efter en toilettaske til et barn? Vores erfaring at de mindste i familien godt kan lide at have deres egne udgaver af det de voksne som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene. Når de først har en børnekuffert, skal de da også have deres egen toilettaske med de få nødvendige ting de har brug for. Vi har selv prøvet at kigge forgæves efter børne toilettasker rundt om i de fysiske butikker. Men ærligt må vi konstatere at udvalget er jævnt kedeligt og mest fokuseret på de voksne. Taskeholic.dk har endnu en gang været os til hjælp med disse bud på populære toilettasker til børn. Bemærk at de forskellige modeller findes i flere flotte design:

 

toilettaske til børn lassig spooky

Toilettaske til børn fra Lässig

Toilettaske til børn fra serien Spooky. Toilettaskerne er med små søde spøgelser som delvist lyser i mørket. Toilettaskerne fra Lässig indeholder et stort hovedrum, 2 indvendige netlommer og 1 indvendig lynlåslomme. I toilettasken findes krog til ophæng og 2 udvendige net lommer på sidderne, samt 1 udvendig lynlåslomme. Find det aftagelige spejl og den smarte plastlomme til navn. Lässig børnetoilettasker måler 20 x 6,5 x 15 cm og er designet i polyester, så den nemt kan tørres af med en fugtig klud. Vælg mellem sort med blå kontraster eller ferskenfarvet med grå kontraster. Se flere billeder af detaljerne her

lassig toilettaske med ophæng børnetoilettaske toilettaske til børn toilettaske til piger toilettaske til drenge

Børnetoilettaske med ophæng og spejl

Endnu en smart børnetoilettaske fra Lässig. Smart og praktisk toilettaske til børn. Børnene skal selvfølgelig også have deres egen toilettaske med på ferie eller weekend. Toilettasken indeholder et stort hovedrum, 2 indvendige netlommer, 2 indvendig lynlås lomme, krog til ophæng, 2 udvendige net lommer på sidderne, 1udvendig lynlås lomme, 1 aftageligt spejl samt plastlomme til navn. Fremstillet af genanvente plastflasker. Denne proces er både ressoursevenlig og energibesparende.

børnetoilettaske toilettaske til børn lille toilettaske

Lille handy børnetoilettaske

Fin toilettaske til børn, så er der styr på tandbørsten, tandpastaen, børsten og meget mere. Så er det ingen sag at pakke til weekendturen, ferien eller måske bare en enkelt overnatning hos en god ven. Toilettasken har lynlås med et anker som vedhæng. Det gør at den er nem at åbne og lukke, selv for små fingre. Mål: 25 x 15 x 7 cm.

toilettaske til børn liewood børnetoilettaske

Liewood toilettaske til børn

Sød og praktisk lille toilettaske fra Liewood der er lavet i 100% økologisk bomuld. Masser af fine detaljer Mål: 12 x 23 cm. Danske LIEWOOD laver cool og lækre tekstil produkter i stilrent og minimalistisk nordisk design til den moderne familie – i en langtidsholdbar kvalitet. Alle LIEWOOD produkter er i økologisk bomuld og med en helhedsbaseret og etisk tilgang til design og produktionsprocessen. Alle LIEWOOD produkter er produceret i Indien efter GOTS (Global Organic Textile Standard) standarden – al LIEWOOD produktion sker i et kontrolleret, sikkert og fair arbejdsmiljø.

Smallstuff toilettasker
Smallstuff toilettasker. Toilettaskerne laves i to forskellige størrelser. Mål lille toilettaske: 24 X12 cm. Mål stor toilettaske: 23 X 24 cm. Laves i flere forskellige og smarte print der henvender sig godt til både seje drenge og små prinsesser. Pris for den lille toilettaske er 69,-. Prisen for den store er 99,- Køb dem som et sæt eller hver for sig. Toilettaskerne fra Smallstuff er fundet hos Babygear.dk. som ALTID tilbyder gratis fragt. Se hele udvalget af Smallstuff toilettasker her.
saoft gallary splash toilettaske til børn børnetoilettaske gave til drenge gave til piger

Soft Gallery børnetoilettaske Splash

Fås i disse tre farver. Lækker Soft Gallery toilettaske i creme, sart rosa eller sart blå, med et allover print af prikker – deraf navnet “splash”. Soft Gallery toilettasken har en firkantet form med en lynlås på toppen. Tasken er let vatteret og består af ét stort rum med god plads. Toilettasken til børn måler 22 x 14 x 7 cm og er fremstillet af det fineste økologiske bomuld.

 

rasmus klump toilettaske til børn børnetoilettaske

Rasmus Klump toilettaske til børn

Vi elsker dem! Vælg mellem mørk rød eller blå, med hvide prikker. Sød Rasmus Klump børnetoilettaske. Rasmus Klump toilettassken har en flot, rund form med en praktisk hank på toppen. Den åbnes med en praktisk lynlås hele vejen rundt om toppen. Tasken består af ét stort rum, der har 6 små lommer med elastikkanter indeni. Tasken har et hvidt bomuldsfor, med et allover print af Rasmus Klumps verden og venner, på indersiden. Den er 13 cm høj og 19 cm i diameter.

 

toilettaske til børn med dyr dyremotiv toilettaske børnetoilettaske

Affenzahnn toilettasker til børn

Sjov Affenzahn toilettaske i form som et sjovt dyr. Dyret rækker tunge. Tungen sidder fast med en

elastik, og når man trækker i den, kommer der et navnemærke til syne. Affenzahn toilettasken består af ét stort rum der åbnes på fronten med en lynlås. På indersiden af tasken er der et aftageligt spejl, påsat med velcro. Derudover indeholder tasken fire åbne elastiske lommer, en lynlåslomme og en elastikstrop til tandbørsten. På siderne af tasken er der lommer i nettet polyester med elastikkanter i åbningen. Toilettasken har en praktisk hank i toppen, så den er let af bære rundt på samtidig med at den kan hænges op på badeværelset. Affenzahn taskerne er designet af holdet bag ErgoBag, så taskerne har den bedst mulige ergonomiske udformning. Desuden er de anvendte materialer så vidt muligt bæredygtige, og der er brugt genanvendte plastikflasker i produktionen. Toilettasken fra Affenzahn måler 20 x 19 x 7 cm.

LÆS OGSÅ: Morgenkåbe til børn

 

Indlægget Børne toilettasker indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/14/2018

    […] LÆS OGSÅ: Toilettasker til børn […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!