bObles tumledyr

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, babyshower, barnedåb, gave til 1 årig, gave til 2-årig, bobles lilla, bobles fisk

Børn elsker at tumle og udfolde sig, så hvorfor ikke lade dem gøre det – med stil? Med bObles får børnene mulighed for både at lege og udvikle deres motoriske evner.

bObles er en dansk vækstvirksomhed, der designer, producerer og distribuerer unikke tumlemøbler til børn. bObles brændende mission er at skabe rum for barnets kreative, fantasifulde, motorisk udviklende leg.

Fra barnet er helt lille, til det kommer i skole, og det gælder også videre i livet, bør bevægelse være omdrejningspunktet for barnets motoriske, men mest af alt glade udvikling. Kropslige udfordringer er lig med kropslige erfaringer, og dét giver en glad krop. Dét at ligge på maven, rulle, kravle, stå, gå, hoppe og balancere gælder til alle tider i alle aldre og er selve grundkernen i kropslig udfoldelse.

Bobles tumledyr giver børn en fantastisk mulighed for gennem legen med tumledyrene at udvikle deres kropslige selvforståelse, kreativitet og motoriske evner. Foruden de motorisk gavnlige fordele ved Bobles tumledyr, så er der naturligvis også bare tale om et sjovt stykke legetøjsmøbel, som børn både kan nyde alene samt i selskab med kammerater. Bobles tumledyr er fremstillet i gode og solide materialer, og har en ganske lang levetid.

Bobles tumlemøbler anbefales af fysioterapeuter, som usædvanligt fine til at støtte op omkring børns motoriske udvikling.

Der er flere forskellige tumledyr bl.a. skildpadde, fisk og myresluger. Alle laves i forskellige farver og er hver især med til at stimulere børnene på forskellige måder.


Bobles Fisk kan bruges både som skammel og som et lille bord. Fisken er rigtig god at trille på, og så er de spændende at have med i en Jorden er giftig leg. Bobles Fisk fås i 2 størrelser – den store Fisk måler 24 cm. og den lille Fisk måler 12 cm. Prisen starter ved 379,-. Køb her.

bobles elefant-bla-multi

Elefanten fra Bobles kan bruges som gyngehest, balance-bræt, skammel, stol, den er god at kravle på, ligge henover. bObles tumledyr kan bruges både inde og ude. Pris 969,- Køb her.

bObles Ælling. Både koordination og balanceevne bliver trænet på Ællingen fra Bobles. Ællingen har et udfordrende balancepunkt både for det lille og det store barn. Ællingen laves i 2 forskellige størrelser alt efter aldersgruppe. Prisen på Ællingen starter ved 349,- Køb her.

Se flere af de skønne tumledyr på legebutikken.dk. Legebutikken tilbyder gratis levering af alle bObles produkter.

 Indlægget bObles tumledyr indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/31/2015

    […] Artiklen er taget fra Alletidersgave.dk […]

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE