Black Friday tilbud 2017

Black friday tilbud 2017, hvad er black friday black friday tilbudskoder, black friday rabatkoder, hvornår er det black friday,

Black Friday er lige om hjørnet og i den forbindelse har vi samlet en liste med gode Black Friday tilbud 2017. Listen bliver løbet opdateret indtil Black Friday!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er fredag efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen.

Oprindelig stammer Black Friday fra USA, hvor julehandlen traditionelt skydes i gang med parade, julemand og lignende fredagen efter Thanksgiving (fjerde torsdag i november). Traditionen blev cementeret i 1960’erne, hvor stadig flere butikker begyndte at holde længe åbent og lokke med stærkt nedsatte varer. I løbet af 1980’erne blev den så rodfæstet, at mange nu opfatter dagen som en uofficiel helligdag, hvor man hygger med familie, venner og shopping.

Fordele ved at shoppe online på en stor handelsdag

Om du kaster dig ud i tilbuddene på Black Friday/Cyber Monday, så husk at gøre det online! Det er meget nemmere og overskueligt at gøre det fra sofaen end i butikkerne, af følgende årsager:

  • Du undgår turen til og fra butikken (tid, parkering eller bilet til offentlig transport)
  • Du kan roligt sammenligne både priser, varer og modeller, hos alle forhandlere, inden du vælger hvilket tilbud du ønsker at benytte
  • Varen leveres hjem til dig (eller til et sted nær dig). Dette er selvfølgelig kun en fordel ved køb af større varer.
  • Ingen impulskøb ved kassen.
  • Ingen sælger forsøger at sælge dig tillægsydelser eller andre varer

Du sparer altså både tid og penge ved at vælge at handle online.

Black friday tilbud 2017, hvad er black friday black friday tilbudskoder, black friday rabatkoder, hvornår er det black friday,

 

Legetøj, børnemøbler mm.

Fætter BR – Spar op til 50 % på legetøj hos BR, der ikke bare holder Black Friday, men Black weekend.

Babytoys  Står igen i år klar med en masse gode tilbud, hvor der er mange penge at spare.- Babytoys.dk sælger kvalitetslegetøj til børn. Alt legetøj som bliver solgt hos Babytoys.dk er i rigtig høj kvalitet, som sikrer en god leg.

Børn i Balance  garanterer vilde tilbud på en masse lækkert legetøj, så her er god mulighed for at spare på julegaverne. Tilbuddene kommer til at gælde fra aften d. 23/11 til og med Cyber monday d. 27/11.

Coop.dk tilbyder alt godt til både børn og voksne og i anledningen af Black Friday er her også gode tilbud at finde, med besparelser på op til 80%.

Legen.dk – har et kæmpe udvalg af legetøj til børn og har på Black Friday samlet en masse gode tilbud sammen.

Mollyogmy.dk Sælger blandt andet lækkert børnetøj fra mange kendte mærker. Mollyogmy har mange god tilbud på både Black Friday og dagene op til, besparelser på op til 50 %.

Sansegynge.dk Sansegyngen kan anvendes til både store og små børn. Børnene kan sidde i den, ligge i den, svæve på den og hygge i den. Børns kreative leg på gyngen styrker balancen for både store og små. Sansegynge.dk giver igen i år 20% på ALLE varer, samt GRATIS fragt til Black Friday.

 

Ure og smykker

Ditur.dk D. 24 november er det Black Friday, hvilket betyder mindst 20% rabat på alle ure hos Ditur.dk. Rabatten opnås med koden ´blackfriday20´ og gælder også i forvejen nedsatte varer!

 

Tøj og tasker

Hardcasa.dk giver fra torsdag d. 23/11 kl. 18.00 til og med søndag d. 26/11 20% i rabat på alt på hele webshoppen. Herefter tager Cyber Monday over, hvor samme vilde tilbud vil være at finde på hjemmesiden. Tilbuddene vil være at finde hele mandag d. 27. november. Hardcasa er en modetøjsbutik, som henvender sig til fyre i alderen 16-25 år.

2trendy.dk giver Black Friday og weekenden (Black weekend) 20% i rabat på alt på hele webshoppen. Desuden vil der være mange gode tilbud at finde Cyber Monday. 2trendy er en modetøjsbutik, som henvender sig til fyre i alderen 16-25 år. 

CarrieAlong.dk giver 20% på alle varer på Black Friday. Er du på jagt efter en ny kuffert, taske, skoletaske eller en lækker julegave til en du har kær, så er CarrieAlong et besøg værd.

Superlove.dk giver mellem 20-50 % på en masse lækkert modetøj til kvinder, accessories og udstyr til boligen.

Bøger, gadgets og gaveinspiration

Coolstuff.dk går helt amok Black Friday – hvor der gives store rabatter på mange fede gadgets. Her er der god mulighed for at finde gaveinspiration til julegaver, pakkeleg, adventsgaver og mandelgaven.

Gaveideer:  Webshoppen kører med gode tilbud både på Black Friday, men også dagene op til:

20/11: 30% rabat på fotogaver: cyber30
22/11: 25% rabat på personlige gaver: cyber25
24/11: 50% rabat på oplevelser: black50

Saxo: Kører ligeledes med på bølgen i forhold til Black Friday. Den 24. november vil alle de eksklusive Black Friday tilbud blive frigivet.

 

Oplevelser

DuGlemmerDetAldrig.dk køres der Black Friday med 25% rabat på ALLE oplevelser. Rabatkode: blackfriday2016

 

Interiør og køkkenudstyr

Imerco.dk er kendt for at gå amok med gode tilbud på Black friday og i år er ingen undtagelse, de lover op mod 70 % på over 5000 varer.

KitchenOne.dk garanterer vanvittige priser på udstyr til køkkenet og delikatesser.

Byflou.dk tilbyder lækre Black Friday tilbud på interiør til hjemmet og lækkert modetøj.

Designdreams.dk tilbyder op til 70% rabat på mange varer kun denne dag.

 

 

Parfume, kosmetik mm.

Billigparfume.dk giver masser gode besparelser, samt gratis fragt på alle varer bestilt på Black Friday.

Nicehair.dk er også altid gode for nogle knaldtilbud Black Friday. Få 20% rabat på hele siden med rabatkoden B20.

Beautycos.dk – Kun Black Friday: Spar helt op til 70% på et stort udvalg af produkter.

 

Listen opdateres løbende indtil Black Friday…

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE