Biograftur – til en hyggelig aften

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, biograftur for to, biografbiletter i gave

Har du svært ved at finde på en gave? Så er en sikker vinder som regel en biograftur. Biografbilletter vil glæde store som små og er den perfekte gave i alle situationer.

Vi her på Alletidersgave redaktionen er af den opfattelse at en enn god film skal ses i biografen – og nydes i godt selskab med masser af popcorn og sodavand. En biograftur kan nydes af de fleste uanset alder og hvilken type af genre film man synes bedst om.

Goodtimes.dk har udviklet forskellige typer af biografpakker til Nordisk film biografer, så kan du finde den der passer bedst til modtager:

Biotur for 2

 

Biograftur for 22 biografbilletter fra Nordisk Film Biografer. Kan indløses i biografens café/kiosk til 2,5 liter popcorn og en valgfri drikkevare (vælg mellem 0,5 liter kildevand/sodavand, en kop alm. kaffe/the, et glas alm. vin eller en lille fadøl – afhængigt af gæstens alder og biografens udbud). Køb den her.
Bio-og-burger_Bellevue_Product_1
Bio og burger for 2. 2 biografbilletter og 2 Whopper-menuer.Frit valg mellem 45 Nordisk Film biografer og flere end 30 Burger King-restauranter. Køb her.

 

 

Skærmbillede 2017-02-06 kl. 12.48.39

Cafebesøg med bio for 2 – 1 lækker cafémiddag for 2 personer og 2 biografbilletter. Frit valg mellem 45 biografer og en lang række caféer i hele Danmark. Køb her.

Giv en biograftur til en du holder af og håb på, at du selv bliver inviteret med til en romantisk, actionpakket, humoristisk eller grådfyldt oplevelse foran filmlærredet.
Indlægget Biograftur – til en hyggelig aften indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE