Biografi: Hvor taler du flot dansk!

Er gavemodtageren lidt af en læsehest? Så kan vi her på Alletiders Gave anbefale den nyeste bog af Abdel Aziz Mahmoud.

“Hvor taler du flot dansk!” er en tankevækkende bog om, hvordan det er at elske Danmark – og alligevel ofte føle sig som en uønsket gæst.

Abdel Aziz Mahmoud er en kendt tv-journalist, der bare gerne vil have lov til at være … ligesom alle andre danskere. Men det kan være svært at få lov, hvis man som Abdel er en muslimsk flygtning af første generation.

Hvor taler du flot dansk

Hans biografi “Hvor taler du flot dansk!” er et dynamisk, humoristisk og bevægende indspark i den skarpladte debat om indvandrere og integration. Med udgangspunkt i sine egne og sin families erfaringer efter 30 år i Danmark sætter Abdel fokus på alt fra sin mors desperate forsøg på at lære de danske naboer at kende til det tragikomiske i konstant at blive rost for sin fine udtale. Abdels biografi er dog også en fortælling om at succesfuld integration er mulig, hvis man arbejder hårdt og udviser nysgerrighed, en god dosis selvironi og humor (fra begge sider af ligusterhækken) i kulturmødet mellem vestlige og arabiske traditioner. Køb “Hvor taler du flot dansk” her hos Saxo.com, hvor det både er muligt at købe bogen som almindelig bog og e-bog.


Indlægget Hvor taler du flot dansk indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE