Biografier – giv en bog som gave

bog som gave, mors dag gave, fars dag gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Giv en bog som gave

Hvis du giver en bog som gave, giver du gavemodtager mulighed for fordybelse, inspiration, underholdning og refleksion (alt efter hvilken bog du vælger). En bog er som en god film, dog meget bedre idet læseren selv skal skabe billederne inde i hovedet og så giver bogen en længere proces en end spillefilm, hvilket gør at læser inddrages og optages af handlingen i alt længere tid. Vi anbefaler giv en bog som gave. Vi har kigget på biografier som gavebud og som altid har vi kigget på Bog & Idé side for inspiration, idet Bog & Idé har et kæmpestort udvalg – og tilbyder 12 måneders landsdækkende byttefrist. Det er rigtig god service når indkøbene skal bruges som gave.

Vi har kigget på de biografier som Bog & Idé sælger allerflest af pt. og heriblandt findes nogle rigtig interessante bøger om nogle spændende mennesker, vi kender og så alligevel ikke. Vi har selv netop erhvervet os “Hvor solen græder” af Puk Damsgård og vi glæder os til at gå den mørke tid i møde med en god bog.

Bestseller biografier hos Bog & Idé inderholder nedenstående 5 spændende bøger, der alle er gode bud på gaver i den kommende tid.

Biografi En bog som gave alletiders Gave 3

Bogen er Puk Damsgaards personlige beretning om, at blive smuglet over grænsen for, at rapportere fra et land i opløsning og om mennesker, hvis liv er i en permanent undtagelsestilstand. Hun følger blandt andre storbykvinden Nour, der i en frihedsrus engagerer sig i det syriske oprør, som ender med at blive hendes livs mareridt.
Pris kr. 250,-

Biografi En bog som gave alletiders Gave 1

Samtalebog mellem Kirsten Jacobsen og Thomas Helmig. Samtalerne tager udgangspunkt i Thomas Helmigs mange kendte tekster, og handler om kærlighed bredt defineret, herunder identitet og passion. Pris kr. 200,-

Biografi En bog som gave alletiders Gave 2

I 10-året for offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne gør Flemming Rose status over den debat, som han verden over har haft en central rolle i. Denne lille bog er en engageret hyldest til frihedsrettighederne. Pris kr. 250,-

Biografi En bog som gave alletiders Gave 4

Hovedmanden bag danmarkshistoriens største kup, Steffen Andersen, afslører for første gang insiderhistorien om, hvordan røveriet blev planlagt – og om, hvor udbyttet på 70 mio. kr. blev af.
Pris kr. 250,-

Biografi En bog som gave alletiders Gave 5

Anne Laxholm er blevet et kendt navn i alle danske stuer, efter at hun siden 2005 har siddet ved dommerbordet i Vild Med Dans. I denne bog fortæller hun om sit liv og sin karriere. Rigt illustreret.
Pris kr. 300,-

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE