Beauty julekalender 2017

Lad nedtællingen til juleaften blive lidt sjovere med en beauty julekalender 2017. Her på Alletiders Gave mener vi ikke at de voksne skal snydes for en julekalender.

Mange kvinder går meget op i deres ydre, så hvorfor ikke forkæle dem med en julekalender som de både kan få glæde af i december og bagefter?

En beauty julekalender 2017 er oplagt når du ønsker at forkæle kæresten, konen, din mor, søster, veninde eller en anden skøn kvinde du har kær i dit liv.

Nicehair som er kendt for deres kæmpe udvalg af plejeprodukter til håret, har i år også et fint udvalg af Beauty julekalendere:

Decléor julekalender 2017

Decléor Advent Calendar 24 Surprise Treats er en helt fantastisk julekalender, der indeholder 24 hudpleje produkter af højeste kvalitet. Denne skønne æske sælger næsten sig selv bare på det smukke udseende, og man bliver nærmest draget mod lågerne for se hvad de mon gemmer på. Med denne kalender er du sikker på at din hud holder sig ren, smuk og velplejet hen over hele vinteren. Hvis du ønsker at forkæle kvinden i dit liv, din søster, din bedste veninde, din datter eller måske bare dig selv, så er Decléors luksuriøse julekalender et sikkert valg.

Find Decléor julekalender hos Nicehair

HOT makeup julekalender 2017

HOTmakeup Merry Christmas 24 Beauty Calendar (Limited Edition) er en fantastisk pakkekalender fyldt op med makeup og makeup tilbehør. Skab den perfekte festmakeup, med masser af glitter og glimmer i form af bl.a. smokey eyes, blanke læber og skinnende negle. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne fine kosmetik kalender, hvor hver dag vil være en fest. Så vil du være klar til alle julens festligheder og nytårs braget, så er denne kalender et MUSTHAVE for dig!

Find HOT makeup julekalender hos Nicehair

Nicehair budget adventskalender

Nicehair Advent Budget Calender 2017 er en helt fantastisk adventskalender, der hver søndag i december forkæler dig med en eksklusiv gave fra Nicehairs sortiment. I denne kalender finder du 4 skønne adventspakker der tilsammen indeholder 5 forskellige fullsize produkter, der passer til alle hår og hudtyper. Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af, med en kalender der rummer både hår og hudpleje produkter, til en bemærkelsesværdig pris, så er dette det perfekte valg. Hver søndag i december vil der bliver slået en video op på vores facebook side, hvor du kan se en tutorial med de produkter du har modtaget, samt små tips og tricks. Modtageren af denne kalender får 4 luksuriøse gaver, der alle har noget helt særligt at byde på.

Find Nicehair adventskalender hos Nicehair

NiceHair Deluxe adventskalender

Nicehair Advent Deluxe Calender 2017 er en super lækker adventskalender, der hver søndag i december forkæler dig fra top til tå. I denne kalender finder du 4 skønne adventspakker der tilsammen indeholder 15 forskellige skønhedsprodukter, hvoraf de 13 af dem er full size produkter. Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af, med en kalender der rummer både makeup, negle, hår og hudpleje produkter, så er dette et helt fantastisk valg. Hver søndag i december vil der bliver slået en video op på vores facebook side, hvor du kan se en tutorial med de produkter du har modtaget, samt små tips og tricks. Modtageren af denne kalender får 4 eksklusive gaver, der alle har noget helt særligt at byde på.

Find Nicehair Deluxe adventskalender hos Nicehair

Indlægget Beauty julekalender 2017 indeholder affiliatelinks

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE