Baristakursus – til den kaffeglade

Elsker modtageren kaffe? Måske går vedkommende med en drøm om at arbejde som barista? Så er dette baristakursus da den helt rette gaveide, som både giver forsmag på det at arbejde som barista, men som også er stedet hvor man lærer de meste basale teknikker. På kurset vil gavemodtageren lære hvordan man laver lækker espresso på maskine, og laver en Caffe Latte, der er mindst lige så god som dem på cafe.

På dette kaffekursus bliver der  gennemgået en række simple og logiske arbejdsgange, der sikrer høj og ensartet kvalitet i koppen. Først er der en teoretisk gennemgang af espressobrygning, og bagefter skal den nylærte teknik afprøves i praksis. Den søde og professionelle barista vil sørge for, at gavemodtageren får det optimale resultat af undervisningen.

Der læres at arbejde med både espressomaskinen og kværnen samt vurdere espressoens kvalitet. Desuden er der stor fokus på steaming af mælk. Det er ikke så svært at steame lige så flot som på cafe – og kan gavemodtageren bagefter forkæle sine gæster med et lækkert resultat.

Oplevelsen finder sted i København Ø og varer ca. 3 timer. Pris for Baristakursus er 795 kr.

Baristakurset er en helt speciel oplevelse som kan bookes hos Go Dream Oplevelsesgaver.

Indlægget Baristakursus – til den kaffeglade indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 04/23/2016

    […] Baristadrømme […]

error: Content is protected !!