Ballonflyvning – en uforglemmelig oplevelse

Ballonflyvning

Giv gavemodtageren en oplevelse han/hun sent glemmer; med en ballonflyvning.

Ballonflyvning er en fuldstændig unik og fantastisk oplevelse. Det kan være svært at forklare følelsen af den ro og nærhed med naturen, som opstår ved en tur i en luftballon – det skal opleves. Du kan på Duglemmerdetaldrig se en video fra en ballonflyvninger over Silkeborg/Ry området. Videoen er optaget en smuk efterårsdag i oktober.

ballonflyvning-2-1

 

Gavemodtageren får her muligheden for en populær ballonflyvning fra Sjælland, Jylland eller Fyn med Ballon & Eventyr og/eller DreamBalloon, som er landets to mest erfarne og populære udbydere af ballonflyvninger. Her kan han/hun vide dig sikker på en uforglemmelig oplevelse med sikkerhed som førsteprioritet. En helt fantastisk oplevelse, som selvfølgelig er meget velegnet som oplevelsesgave.

Denne fantastiske ballonflyvningsoplevelse udbydes i primært samarbejde med den dansk/svenske udbyder, Ballon & Eventyr, som er et meget anerkendt, erfarent og landsdækkende ballonflyvningsfirma. Piloterne har mange års erfaring med ballonflyvning og er selvfølgelig godkendt af Trafikstyrelsen. Chefskipperen fra Ballon & Eventyr, Henrik Holmqvist, er også medlem af Dansk Ballonunion.

Pris for Ballonflyvning for 1 person er 2395,- gennem Duglemmerdetaldrig.dk

Book oplevelsen her


Praktisk information

Tidspunkt på dagen og aflysning?

Der arrangeres ballonflyvninger på både hverdage og i weekender. Langt de fleste ballonflyvninger finder sted om aftenen med mødetid mellem 16:00 og 18:00.

Ballonflyvninger er meget afhængige af vejr og vind, hvilket også er grunden til at der kun flyves over forår og sommer. Det betyder også at planlagte ballonflyvninger kan blive aflyst med kort varsel. Hvis dette skulle ske, så sørger vi selvfølgelig for at finde en ny tid til alle deltagere.
Det er dog en “risiko”, som man skal være opmærksom på ved køb og booking af ture i luftballon.

Hvor flyves der fra?

Der veksles mellem en lang række forskellige startsteder på Sjælland, Fyn og i Jylland.

I Jylland flyves der i området omkring Silkeborg.

På Fyn startes der typisk i området mellem Tommerup, Årslev og Ringe.

På Sjælland varierer det mellem 4 flyvegne, Nordsjælland, Roskilde, Jystrup/Ringsted og Sorø.

Gavemodtageren har mulighed for at vælge hvilken landsdel, han/hun gerne vil flyve over, men det præcise startsted er afhængig af vind- og vejrforhold den aktuelle dag, og besluttes derfor først på selve flyvedagen.

Gavemodtageren/du modtager en sms på dagen med den præcise adresse for flyvningens start.

Hvor længe varer en ballonflyvning?

Oplevelsen varer samlet set 2-3 timer hvor af én time foregår i luften efterfulgt af kort ceremoni med lidt godt til ganen og diplom 🙂

Husk at et oplevelsesbevis fra os er gyldigt i 24 måneder.

Returtransport fra landingsstedet?

Det an, at I har en ven med, som enten henter jer på landingsstedet og transporterer jer tilbage til jeres egen bil – eller alternativt kører jeres bil til landingsstedet.  Hvis det er problematisk at arrangere en sådan hjemtransport, er det naturligvis også muligt at ringe efter en taxa i stedet.

Højde og vægt?

For at kunne komme på ballonflyvning skal man være min. 130 cm høj og ikke veje mere end 140 kg med tøj på.

Ved aflysning pga. vejr og vind, aftales der en ny tid med det samme. Her kan oplevelsesbeviset selvfølgelig bruges igen.

Kan en kørestolsbruger prøve ballonflyvning?

En kørestolsbruger kan godt være med på vores ballonflyvninger. Det kræver at vedkommende har en person med, som kan hjælpe vedkommende ud og ind af ballonen. Der indsættes en boks i bunden af kurven, som kørestolen sættes oven på, for at der kan ses ud over kanten. For at det kan lade sig gøre, kræver det dog en rejsekørestol (en kørestol der er lidt mindre end normalt

Hvad, hvis jeg er gravid?

Desværre er det af sikkerhedsårsager ikke muligt at flyve med i ballonen, hvis gavemodtageren er gravid.


Indlægget Ballonflyvning indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!