Babynest til den sensitive baby

De fleste babyer er sensitive. Indtil de kommer til verden, har de ligget godt og trygt i deres mors mave. Her var der meget lidt plads og ingen nye ting at forholde sig til. Alt er nyt for den lille, og den har brug for en masse tryghed. Trygheden vil skabe ro. Ro, som barnet har brug for, for at det kan udvikle sig stille og roligt.

En babynest fra MamaMilla er et rigtig godt redskab til dette. Den kan snøres helt ind til baby, så pladsen omkring den lille bliver minimal. På grund af MamaMillas unikke luksusfyld risikerer du ikke, at babyen bliver overophedet. Her kan din baby ligge trygt og sove, uden hele tiden at skulle være hos mor. MamaMilla har faktisk samlet 8 gode grunde til hvorfor alle burde have en babynest.

SIKKERHED
Du har mulighed for at lægge din baby på sofaen eller lignende uden risiko for, at den lille ruller ned.

TRYGHED
Du kan skabe tryghed for dit barn ved at tilpasse babynesten i størrelsen. Ved hjælp af snoren i kanten kan du skabe den optimale pasform.

GENKENDELIGHED
Med en babynest skal dit barn ikke forholde sig til flere sovepladser. Du kan bruge din babynest alle steder i hjemmet, hvis I er ude, eller hvis I er på ferie osv.

SAMSOVNING
Ønsker du at sove helt tæt med din baby uden frygt for, at I ruller ind i eller over hinanden i søvne, så er en babynest også meget relevant. Den bløde kant beskytter din baby, uden at I adskilles.

KOMFORT
Den tykke skummadras i bunden gør det komfortabelt for din baby at ligge på sofaen, i kravlegården, på bordet eller på gulvet osv.

REJSESENG
Medbring nemt din babynest på ferie eller weekendtur. Din baby kender sin seng hjemmefra, og nye omgivelser vil ikke virke så overvældende. 

PUSLEPUDE
Både hjemme og ude kan babynesten nemt laves om til en puslepude. Det gøres ved at åbne den i bunden og folde den ud.

NAKKETRÆNING
Sundhedsstyrelsen anbefaler at du lægger dit barn mest muligt på maven i dets vågne timer. Her er babynesten rigtig god . Læg ham eller hende på maven med hovedet henover kanten (i modsatte ende af snorene), så bliver træningen ikke lige så hård, og barnet kan træne i længere tid, før det bliver træt.

Babynest er det perfekt værktøj til den moderne mor. Vi har besøgt MamaMillas hjemmeside og fundet frem til deres bedste Babynests:

 

babynestgra_grande

Babynest i grå med geometrisk mønster

En babynest er barnets lille rede, hvor barnet trygt og godt kan ligge og putte i en tryg ramme. Det smarte design er lavet af 100% OEKO-TEX® standard 100 certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten i grå passer rigtig godt ind i et minimalistisk nordisk hjem. MamaMillas babynest er produceret i Danmark. Pris: 899 kr – køb her.

skaermbillede-2017-01-03-kl-14-54-05

 

Babynest i pudderfarve med geometrisk mønster

Denne rosa farvede babynest er virkelig populær! Specielt på Instagram har den fået meget opmærksomhed af glæde og tilfredse mødre med deres babyer. Forståeligt nok, den pudderfarvet “babyrede” er super flot og med mange moderne snit.

Babynesten er lavet af  100% OEKO-TEX® standard 100 certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten er produceret i Danmark og ved køb medfølger matchende lagen. Pris: 899 kr – køb her.

skaermbillede-2017-01-03-kl-14-56-56

Hvid babynest i økologisk bomuld med fjer

Denne hvide babynest er mere stilren. Den er lys i farverne og passer naturligt ind i de fleste hjem. Denne hvide babynest er en del af den nyeste i MamaMilla serie, en økologisk tekstil serie hvor du finder et en masse matchende produkter, såsom sengetøj, sengerande og meget mere.

Denne babynest består af:
-Stof i 100% bomuld (GOTS certificeret økologisk bomuld).
Koldskumsmadras i OEKO-TEX® standard 100, som er tilpasset det lille spædbarn så det ligger korrekt med ryg og nakke.
Fossflakes kantfyld også i OEKO-TEX® standard 100. Fossflakes-fyldet sikre en stabil og blød kant som tilmed er astma og allergivenlig, samt temperaturregulerende.

Der følger et gylpe lagen med, også i grå med fjer på anden side, så kan det vendes efter behov.
Derudover følger der også en plasttaske med som babynesten kan ligge nede i, så kan den let komme med når I skal på besøg, ferie eller lignende. Pris 899,- køb her.

Indlægget Babynest til den sensitive baby indeholder affiliatelinks

Inspiration Børneværelset og Mamamilla

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE