Baby shower – inspiration til gave

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave, babyshower, baby shower gave, gave ny mor, gave babyshower, personlig gave, gave med navn, unik gave
Er babyens navn kendt, kan gaven blive personliggjort med navn. Her er det et badelagen fra Wilbert med navn til 225 kr. Ses mulighederne for en gave med navn - her.

Baby shower er en vestlig (amerikansk) tradition som har eksisteret siden det 18. århundrede. Det bliver mere og mere almindeligt herhjemme og kan betegnes som en hyggelig dag/aften med fokus på den gravide og den kommende baby.

Det er typisk veninder eller kvindelige familiemedlemmer der arrangere et baby shower for den gravide. Ofte er der et surprice element i form af at den gravide ikke kender til arrangementet på forhånd, eller at dele af arrangementet indeholder et overraskelses-element.

Der serveres typisk en let anretning, eller lækre kager og søde sager og den gravide får gaver og gode råd af de inviterede. Gaven kan både være til mor og/eller baby. Hvad er den gode baby shower gave? Det er let at lande på en gave i form af babytøj, økologiske produkter til moderen eller søde til i miniatureudgave. Vi er inspireret af deltagelse i utallige baby shower i de seneste år og kommer her med bud på den gode baby shower gave.

Inspiration Baby Shower gave. Morsom og tankevækkende bog af Julia Lahme, om alt det der normalt ikke siges højt af nybagte mødre. Hvor lagde jeg babyen? er en god investering til 118 kr.

Morsom og tankevækkende bog af Julia Lahme, om alt det der normalt ikke siges højt af nybagte mødre. Hvor lagde jeg babyen? er en god investering til 118 kr.

Inspiration Baby Shower gave. Babydynen bruges meget i de første måneder, både om natten og til middagslur i løbet af dagen. Der findes et fantastisk univers af sødt, sejt og lækkert sengetøj. Dette sæt er fra Nørgaard Madsen til 98 kr.

Babydynen bruges meget i de første måneder, både om natten og til middagslur i løbet af dagen. Der findes et fantastisk univers af sødt, sejt og lækkert sengetøj. Dette sæt er fra Nørgaard Madsen til 98 kr.

Inspiration Baby Shower gave. Babys første rangle i cool design fra Franck & Fischer. 100% økologisk bomuld i gode kontrastfarver. 199 kr. Se mere af Franck & Fischer universet her.

Babys første rangle i cool design fra Franck & Fischer. 100% økologisk bomuld i gode kontrastfarver. 199 kr. Se mere af Franck & Fischer universet her.

Inspiration Baby Shower gave. Ophæng til barnevogn eller seng. Lilliputiens aktivitetsbog får alle babys sanser på arbejde. Kun 140 kr.

Ophæng til barnevogn eller seng. Lilliputiens aktivitetsbog får alle babys sanser på arbejde. Kun 140 kr.

Inspiration Baby Shower gave. Musikuro fra My Teddy med beroligende musik. Fås i grøn og lilla til kun 178 kr.

Musikuro fra My Teddy med beroligende musik. Fås i grøn og lilla til kun 178 kr.

Inspiration Baby Shower gave. Hvor er sutten? Baby smider mange sutter væk hvis de ikke er sat i en suttesnor/suttekæde. Fås i mange udgaver, her en af de seje fra Franch & Fischer til 99 kr.

Hvor er sutten? Baby smider mange sutter væk hvis de ikke er sat i en suttesnor/suttekæde. Fås i mange udgaver, her en af de seje fra Franch & Fischer til 99 kr.

Inspiration Baby Shower gave. Er babyens navn kendt, kan gaven blive personliggjort med navn. Her er det et badelagen fra Wilbert med navn til 225 kr. Ses mulighederne for en gave med navn - her.

Er babyens navn kendt, kan gaven blive personliggjort med navn. Her er det et badelagen fra Wilbert med navn til 225 kr. Ses mulighederne for en gave med navn – her.

 

Gave Baby shower – Tip 1: Find noget der kan anvendes i løbet af den sidste tid af graviditeten eller barnets første 1/2 år. Det er uoverskueligt at modtage gaver, barnet først kan anvende når det kan sidde eller gå. Desuden bliver der mange andre anledninger til den slags gaver til baby, i de kommende år.

Gave Baby shower – Tip 2: Hvis du vælger at gaven skal indeholde babytøj, så vælg str. 56-62. Det er størrelse nyfødt – 3 måneder

Gave Baby shower – Tip 3: Ønsker du at give noget specifikt, men er i tvivl om hvorvidt den kommende mor er ligeså vild med idéen som dig, så giv et gavekort til et sted som Abeungen, hvor babyuniverset er stort og din idé også kan købes.

Indlægget Baby shower – inspiration til gave indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE