Baby milepæle kort

baby milepælekort

Den oplagte gave til kommende forældre og til den nyfødte. Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser, som forældrene ville ønske de kunne huske for altid. Baby milepæle kort gør det nemmere at huske de mange “første gang” oplevelser.

Milepælekort

Smukke, håndtegnede milepæle kort fra WITHWHITE. Kortene er hvide, med enkle motiver. Pakken består af 30 kort, med hver deres vigtige milepæl i dit barns første tid. Brug kortet ved at skrive dato i bunden af kortet og tag et billede af kortet sammen med barnet. Når du er igennem bunken, kan du samle alle billederne i en fotobog eller brug dem i Barnets Bog fra WITHWHITE. Papiret kommer fra svanemærket produktion i Danmark. Indeholder 30 kort som leveres i lille stofpose. Se flere billeder og køb dem her hos Parcellet.

milepælekort

Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser, som du ville ønske du kunne huske for altid. Med Milestone Baby Cards, kan du forene din baby, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre, eller til dig selv og din egen baby. Indeholder 30 kort – køb her hos Børnenes Kartel.

milepælekort tvillinger

Milepæle kort til tvillinger. Den ovenstående udgave af milepælekort er også lavet til tvillinger. De klassiske Milestone Cards i æske med ekstra kort specielt designede til det at have tvillinger, fx “idag smilede vi første gang til hinanden”. Det første år i baby´ernes liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser, som du ville ønske du kunne huske for altid. Med Milestone Baby Cards, kan du forene dine baby´er, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre til tvillinger, eller til dig selv og dine egne baby´er. Indeholder 48 kort – køb her hos Børnenes Kartel.

milepælekort baby

Æske med 40 babykort illustreret af Simone Thorup Eriksen. Hvert kort præsenterer en vigtig begivenhed i babys første år som for eksempel: det første smil det, det første bad osv. Der er også alderskort når baby bliver 1 dag gammel og alle de første uger og måneder frem til 1 år. Til sidst er der også kort, man sel kan lave med sine egne særlige øjeblikke. Babykortene er lavet med Simone Thorup Eriksens populære stil og smukke farver. Kortene leveres i flot æske. Måler 14,7 x 10,4 cm. Køb her.

Indlægget Baby milepæle kort indeholder affiliatelinks

 

 

 

1 Response

  1. 10/26/2017

    […] LÆS OGSÅ: Baby milepæle kort […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!