Avis abonnement i gave

Har du svært ved at finde på en julegave eller fødselsdagsgave til ham eller hende der bare ejer ALT og som aldrig ønsker sig noget?

I en travl hverdag søger de fleste af os vores nyheder online. Nyhederne skimtes hurtigt mens vi er på vej til/fra jobbet ellers læses de når der er lige er 5 min i overskud på jobbet.

Men for mange er den trykte avis stadig en fast del af morgen rutinen. At sidde der med sin kaffe/te og følge med i seneste nyt om hvad der sker rundt i Danmark og Verden. Der er noget hyggeligt ved at kunne sidde med en avis og selv styre det tempo man vil have nyhederne. Avisen er det traditionelle medie, som giver de gode, dybdegående daglige historier og artikler, man ikke finder på Facebook eller i Godmorgen Danmark. Historier som man kan snakke med kollegaerne om i løbet af arbejdsdagen, eller med naboen om over en kop varm kaffe.

Avis abonnement i gave

Med et avisabonnement giver du en gave som kan skabe glæde 3 mdr fremover, derefter kan gavemodtageren selv vælge om han/hun ønsker at forlænge abonnementet.

Klik på den avis du kunne tænke dig at give i gave:


Indlægget Avis abonnement i gave indeholder affilatelinks

Inspiration: Julegavertilalle

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE