ArchitectMade figurer

Er gavemodtageren glad for dansk design der både er enkelt og tidsløst? Så vil Architectmade figurerne sikkert falde i god jord.

Architectmades produkter er et indblik i nogle få, sjældne designgenstande, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte for mange år siden på deres vej til berømmelse. Hvert Architectmade produkt er designet med en arkitekts præcision og en personlig vision, der kommer fra hjertet, og afspejler individuelle værdier, overbevisninger og levemåder af nogle af de største danske arkitekter i vor tid.

Optimist-og-Pessimist2.w480.h480.wm

Optimisten og pessimisten. Er dit glas halvt tomt eller halvt fuldt? Hans Bølling skabte de to figurer, inspireret af hans medarbejdere, der var som nat og dag, yin og yang, virkelig nøjagtige modsætninger. Pessimisten udtrykker hængende øjne, mens Optimisten har et stort smil på hans ansigt. Begge har bøjelig arme, der kan bryde ud i glæde eller levere panderynken. Højde 11,5 cm. Materialet er teaktræ, kanin pels og bomuld. Bemærk det ikke er et sæt, de sælges separat. Pris pr. stk 449,- Køb her.

Oscar1.wmDen karakteristiske hund Oscar er et smukt stykke håndværk designet af Hans Bølling for Architect Made. Oscars krop er bevægelig og den er derfor i stand til at gøre det samme, som en rigtig hund ville gøre. Den kan sidde, dække, give pote, ja lige hvad du ønsker den skal gøre. Oscars design er nøje overvejet ned til mindste detalje, hvilket gør ham unik og sofistikeret. Oscar er oprindeligt designet tilbage i 1953. Mål 13 cm. Materiale: Bøgetræ. Pris 499,- Køb Oscar her.

And og ællingAnd og ælling. Forestil dig at gå ned ad Frederiksbergs trafikerede gader en travl solskinsdag, hvor biler, cyklister og fodgængere suser forbi og et øjebliks ro ville være belejligt. Imidlertid var det præcis, hvad der skete en uforglemmelig forårsdag i 1959, hvor en politimand fik medlidenhed med en lille andefamilie, som var faret vild i byen. Politimanden besluttede derfor til alles store forbavselse at stoppe trafikken for en stund, så ænderne uforstyrret kunne passere gaden. En fotograf fangende den idylliske begivenhed, hvis billede senere hen er blevet verdenskendt. Hans Bølling står også bag disse figurer med Anden og ællingen som er lavet i eg. Ællingen måler 10 x 6 cm og koster 429,- Anden måler 16 x 10 cm og koster 749,- Køb her.

Birds.w480.h480.wmTilbage i 1959 designede Kristian Vedel fugle familien, børn, forældre og bedsteforældre. Den lille familie af træfugle er siden blevet en af de mest succesfulde trælegetøj. Fuglenes hoveder skal drejes for at give dem forskellige udtryk, ligeledes kan deres kroppe vendes enten op eller ned for at give enten et maskulint eller feminint udtryk. Fuglene kan enten fåes i eg eller røget eg, derudover kan man vælge om fuglen skal være buttet, lille eller stor. Prisen starter ved 299,- for de små og 399,- for de store. Køb her.

Se mere fra Architectmade her.

Indlægget Architectmade figurer indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE