Almuegaarden julekalender med bolcher 2018

almuegaarden julekalender med bolcher 2018, almuegaarden pakkekalender med bolcher 2018, almuegaarden adventskalender 2018, bolche julekalender 2018, bolche pakkekalender 2018, julekalender med slik 2018, pakkekalender med slik 2018, julekalender til børn 2018, julekalender til voksne 2018, julekalender til hende 2018, julekalender til ham 2018, julekalender til hele familien 2018, familie julekalender 2018, alletiders gave

Almuegaarden julekalender med bolcher 2018 er en julekalender der kan deles af hele familien eller ideel til ham/hende der elsker bolcher.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

En ny type julekalender der er kommet på markedet i år, er en julekalender med bolcher.

I denne julekalender, som er den første fra Almuegaarden, tages man med på en tidsrejse gennem bolchernes søde historie, hvor man hver dag i december får smagt på en ny sød historie.

BEMÆRK: Der er mindst 4 bolcher bag hver låge, så der er nok til hele familien!

 

 

Find Bolche julekalenderen hos Maggies

Ved en julekalender fra Almuegaarden får modtageren både en julekalender der er lavet med omtanke og som viser en families passion for bolcher. Tre generationer har indtil nu været i gang med kogning af de søde ting og sager på almuegaarden, hvor gode råvarer, naturlige ingredienser, og ikke mindst det gode danske håndværk holdes i hævd.

Indlægget Almuegaarden julekalender med bolcher 2018 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!