Aktivitetstæppe – en god gave

skiphop-treetop-friends-baby-activity-gym

Et aktivitetstæppe er en rigtig god opfindelse og en god gave at få til sin baby. Et aktivitetstæppe er et tæppe hvorpå baby kan ligge og blive underholdt og udfordret af de indtryk og oplevelser baby får ved at kigge og røre ved de forskellige aktiviteter. Når baby er lille og kun kan ligge ned, er det oplagt at have aktiviteter i en afstand hvor baby kan se på dem. Baby kan endnu ikke række ud og gribe fat endnu og derfor er det en god idé at det er aktiviteter/genstande der kan lyse, skifte farve eller dreje rundt.

Vi har utallige videoklip fra da vores baby lå på sit aktivitetstæppe og “snakkede” med dyrene der hang over hende og viftede med armene. Hun var ca. 3 måneder på det tidspunkt.

Når baby bliver lidt ældre og har lært at vende sig rundt og komme på i kravle position, så har babyen også lært at gribe ud efter en genstand og så bliver der leget med aktiviteterne på sådan et aktivitetstæppe. I denne alder (8+ måneder) er det klassiske aktivitetstæppe med bøjler over et tæppe knap så interessant, idet baby ikke gider at ligge stille under bøjlerne længere. I denne alder brugte vi stadig aktivitetstæppet, men uden bøjler. Aktiviteterne på selve tæppet var stadig interessant og genstandene fra bøjlerne ligeså, så de blev lagt ned på tæppet.

Når baby når til at kravle rundt og rejse sig op ved møblerne, så er aktivitetstæppet ikke længere interessant, men genstandene kan stadig bruges idet de kan sættes på barnevognen og tremmesengen.

Et aktivitetstæppe fås i mange forskellige udgaver. Der findes det klassiske med aktiviteter i selv tæppet og bøjlerne ovenover hvorpå der hænger forskellige aktiviteter. Der er et stort udvalg af farver, temaer og aktiviteter. Nedenfor ses et eksempel på et aktivitetstæppe fra Tiny Love til kr. 648,- Alle genstande kan tages af bøjlerne og bøjlerne kan også tages af tæppet. 80 x 100 cm

aktivitetstaeppe-tiny-love-total-playgroundSe flere aktivitetstæpper her i prisklassen kr 300-1100,-

 

Aktivitetstæppe – TreeTop Collection – fra Skip Hop® med 17 udviklende aktiviteter, hvor baby kan få lov til at lege og udvikle sig i sit helt eget tempo. Eksklusivt og virkelig lækkert aktivitetstæppe fra Skip Hop® i sødt og velsyet TreeTop design inspireret af naturen med et væld af fine og sjove detaljer – og så tager det kun 2 minutter at sætte aktivitetstæppet op, så det er også nemt at tage med i bilen, når I skal på besøg, i haven eller på tur.

Aktivitetstæppet kan anvendes fra barnet er nyfødt og kan tilpasses barnets forskellige udviklingsstadier; barnet vil derfor længe kunne finde nye udfordringer og sjov på tæppet og det vil være et kendt og hyggeligt sted både ude og hjemme. Brug også det bløde tæppe for sig selv ligesom vedhængene f.eks. kan hænges på barnvognen eller autostolen.

skiphop-treetop-friends-baby-activity-gym

 

 

Vi anbefaler køb af aktivitetstæppe i Babygear, som er en stor netbutik med alt til baby og små børn. Hos Babygear er der fri fragt.

 

Indlægget Aktivitetstæppe – en god gave, indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE