Adventsgaver til børn

Julen står for døren! Og I den søde ventetid skal der hygges og forkæles og måske skabe nye traditioner med nye relationer. I år er det første gang at vi begiver os ud i det med adventsgaver til børn. Vi har ellers haft besøg af en nisse hver december, som lagde små gaver i den ophængte sok. Når vi nu dropper nissen (med forklaring om at nisse kun besøger mindre børn), er det fordi gaverne bliver for ligegyldige og tilfældige, når der skal findes på 24 gaver fra nissen. I år indføres i stedet adventsgaver. 4 stk til større gaver til hvert barn, uden de hvide løgne om hvor gaverne kommer fra. Og hvad skal vi så finde på som adventsgaver til børn? Udgangspunktet for idéer til afventsgaver til børn, tages i barnet. Det skal netop ikke være tilfældige alderssvarende gaver, men gaver med deres ynglingshelt, eller hobby i fokus. Det nemmeste er at finde alle gaverne ét sted. Vi har derfor valgt et par gode børne-netbutikker ud og peger på deres bedste bud på adventsgaver til børn:

Adventsgaver til børn fra “The Fairytale Company”

Madkasse i plast eller tin, med ynglingshelten/helteneadventsgaver til børn madkasse Her ses Advengers madkasse, Paw Patrol madkasse, Star Wars madkasse, Blaze madkasse, Disney Prinsesser madkasse, Sofia den FØrste madkasse, Frost madkasse, Spiderman madkasse og endnu en Paw Patrol madkasse. – som adventsgave til børn

Her ses Advengers madkasse, Paw Patrol madkasse, Star Wars madkasse, Blaze madkasse, Disney Prinsesser madkasse, Sofia den FØrste madkasse, Frost madkasse, Spiderman madkasse og endnu en Paw Patrol madkasse. Og der er endnu flere at vælge imellem hos magiske The Fairytale Company.

adventsgaver til børn papraply Her ses Doktor McStuffin paraply, Biler paraply, My little Pony paraply, Paw Patrol paraply, Star Wars paraply og Thomas Tog paraply.

De våde dage er ikke en udfordring for de mindste, hvis paraplyen er med flotte farver og en kendt helt fra barnets univers. Hos The Fairytale Company findes et stort udvalg af paraplyer til børn. Her ses Doktor McStuffin paraply, Biler paraply, My little Pony paraply, Paw Patrol paraply, Star Wars paraply og Thomas Tog paraply.

 

adventsgaver til børn vanter

Det er nemmere at overbevise om vigtigheden i at tage hue og vanter på, når hue og vanter er med ynglingshelten. Her ses Hue/vanter med Avengers, Jake og piratterne, My little Pony, Biler, Palace Pet, Tomas Tog, Ninja Turtles, Minnie Mouse og Star Wars.

 

LÆS OGSÅ: Gave med Frost tema


Adventsgaver til børn fra Bog & Idé

Hos Bog & Idé er det også muligt at finde en masse gode idéer til adventsgaver til børn. Og så er det muligt at bestille dem hjemmefra og hente dem i den nærmeste Bog & Idé butik, hvilket gør at du sparer leveringsomkostninger og dine adventsgaver ligger klar, når du kommer. Se efter “Klik & Hent” konceptet på Bog & Idés hjemmeside.

adventsgaver til børn bogide

Bog & Idé byder på adventsgaver til børn, adventsgaver til ham og adventsgaveinspiration til hende. Til børnene er der f.eks. puslespil med Disney motiv (på 1000 brikker, så det er et fællesprojekt) – Robot Face Race (et megasjovt familiespil) – MimiQ Cartoons (Et kortspil hvor alle ansigtsmuskler kommer i spil) samt en aktivitetsbog til Harry Potterfans (om at være elev på berømte Hogwarts)

 


 

Adventsgaver til børn – til kreative piger

Herhjemme har vi en meget kreativ pige, der elsker at bage, sy og sysle med kreative projekter. Hendes adventsgaver bliver

adventsgaver til børn kreativ pige

Et DIY kit der kan nørkles med en hel lang søndag i advent – En bagebog i børnehøjde (vi nyder at være forsøgskaniner) – Et symønster og stof, symaskinen skal frem! – En limpistol til de kreative projekter.

 

Indlægget Adventsgaver til børn indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 09/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Find inspiration til adventsgaver til voksne og her til børn […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE