Årets julekalendere til børn 2018

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere 2018 til børn.

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalender til børn er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Pippi Langstrømpe julekalender

Juleaften er en højtid, som mange ser frem til. Gør dit barns ventetid på julemanden lidt kortere med denne fine julekalender. Bag hver luge skjuler sig en overraskelse i form af en legetøjsfigur fra Pippis univers – alle fra Pippi selv til Tommy og Annika. Adventskalenderen indeholder i alt 24 sjove legetøjsfigurer af plastik.

Find julekalenderen hos Lekmer

Mumi julekalender

Din lille filur kan lege alle dagene frem til jul med Mumitrolden og hans venner med denne Mumi Julekalender fra finske martinex®.

– Indeholder 24 overraskende legeting
– Den velkendte finske sagnfigur, Mumi, og hans venner gør hver dag til jul til et eventyr for dit lille solstråle
– Kalenderen har låger på begge sider og kan endda bruges som en sjov isbakke, når alle lågerne er åbnet

Find julekalenderen hos Lekmer

L.O.L. Julekalender 2018

L.O.L. Surprise julekalender er et MUSTHAVE til årets julesæson. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser. 

Find LOL Julekalender hos Eurotoys

Makeup julekalender 

Små superstjerner vil elske disse sjove sminkeoverraskelser helt frem til jul med denne Make-up Julekalender fra Amelia Knight.

– Den perfekte julekalender til trendsættende, små modefans
– Hver låge gemmer på en glamourøs grundsten til deres første makeupsæt
– Tæl dagene frem til juleaften, og øv dig i at lægge makeup sammen med veninderne

Find julekalenderen hos Lekmer

Dinosaur Dinorex julekalender

Sej julekalender fyldt med sjove små overraskelser til alle dagene op til juleaften. Denne julekalender er perfekt til barnet der elsker at lege med dinosaurer.

Find Dinosaur julekalender hos Eurotoys

Julekalender 24 låger med legemad

Sød julekalender med 24 låger og 24 forskellige overraskelser med legemad til barnets legekøkken.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Elektronisk Spil Julekalender 2018

Bemærk! Vejledningen er på Tysk! Denne spændende elektroniske jule kalender giver dig 24 spændende eksperimenter med forskellige elektroniske spil.Hver dag finder du en ny komponent, og hver dag genopbygger du dit spil. En mulighed for at få et tilbageblik på de klassiske spil fra 1970erne og 1980erne, ren nostalgi. Julekalenderen er derfor oplagt både til børn og voksne. Den vedlagte komplette manual indeholder detaljerede trinvise instruktioner.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Byg en radio Julekalender 2018

BEMÆRK! Vejledningen er på Tysk! En FM-radio julekalender med nem installation uden lodning. Byg din egen FM-radio i 24 trin. Opdag noget nyt hver dag! Som giver sjov til alle aldre. Byg din egen radio i 24 nemme daglige eksperimenter uden lodning. Modtag lokale, regionale og nationale radiostationer med den selvfremstillede retro-radio. Et spændende projekt, som du kan sætte i gang uden nogen forudgående viden. Dag efter dag og uden nogen stor indsats, men med en masse håndværk skaber du din egen radio med denne unikke julekalender. Hver dag finder du en ny komponent bag en af lågerne.

Find Byg selv radio hos Eurotoys

Baby Born Julekalender

Denne vidunderlige adventskalender indeholder skønne overraskelser i juletema. Julemanden har pakket 24 gaver ind indeholdende tøj og tilbehør til BABY born®, BABY born®s søster og dukkeforældrene. Premium tilbehør til BABY born® dukken.

Find Baby Born julekalender hos Eurotoys

Alfons Åberg julekalender

Din lille spilopmager kan blive underholdt hver eneste dag frem til jul med denne Julekalender fra Alfons Åberg.
– Indeholder 24 forskellige hobbyting og billedbøger om den kendte figur Alfons Åberg.
– Integreret ophæng med snor
– En smart julekalender som opmuntrer dine lille historiefans kreativitet hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Lekmer

Gurli Gris Julekalender 2018

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories. Den oplagte julekalender til barnet der elsker Gurli Gris.

Find Gurli Gris julekalender hos Eurotoys

Hatchimals Julekalender 2018

24 dage med Hatchimals sjov! Indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Find julekalenderen hos Eurotoys

PJ Mask Julekalender 2018

PJ Mask julekalender som indeholder 12 figurer og forskellige accessories. PJ Masks har længe været det store hit hos mange børn og nu er det også muligt at gå julen i møde med yndlingskarakterne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Brio Julekalender 2018

Du får en spændende BRIO World-tilbehørsdel hver dag op til jul. Helt ny julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning. Indeholder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som en julemand, et flot dekoreret julelokomotiv med vogn – og meget mere.

Find Brio julekalender 2018 hos Eurotoys

Barbie Julekalender 2018 med dukke

Denne vinterlige julekalender overrasker pigen i 24 dage med masser af fashionabelt Barbie tilbehør.
Pakkekalenderen indeholder både en Barbie dukke og masser af godt vinter tilbehør.
Tilbehøret giver Barbie mulighed for at prøve nogle nye ting i december.

Find Barbie julekalender hos Eurotoys

Julekalender med legemad

Sød julekalender med 24 låger og 24 forskellige overraskelser med legemad til barnets legekøkken. Bag hver låge gemmer der sig et nyt stykke legemad.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Legebutikken har i år lavet en lækker julekalender bestående af legemad. De 24 kalendergaver består af en rigtig lækker blanding af skønne Mamamemo købmandsvarer og legemad. Alle 24 gaver leveres indpakket i gaveposer med hvert et tal fra 1-24, så der er en gave til hver dag frem til juleaften fra og med den 1. december. I Legebutikkens pakkekalender får du legemad for en værdi af minimum 799,95 og sparer altså mere end 35%. Og ovenikøbet slipper du for at pakke gaverne ind, for det har vi sørget for på forhånd.
Her er alletiders mulighed for at fylde købmandsdisken og legekøkkenet op med skønt legemad og udstyr til købmandslegen. Eksempler på indholdet er legemads frugt, legemads brød, ispinde i træ og meget mere. Alt sammen fra det danske mærke Mamamemo som er kendt for den høje kvalitet på legemad samt legemad som børn kan genkende fra det virkelige køkken.

Find julekalenderen hos Legebutikken

Disney julekalender 2018

Forlaget skriver: Denne vidunderlige julekalenderbog indeholder 24 små historiebøger, der sikrer alle piger og drenge en dejlig historie hver dag frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider med masser af flotte farveillustrationer. Bøgerne er pakket i festligt gavepapir. Historierne er en blanding af populære Disney klassikere samt nyere Disney-film.

Find Disney julekalender hos Arnold Busck

Boldens julekalender med bøger

Sjov og anderledes julekalender som byder på overraskelser hver dag i 24 dage op til jul. Under hver låge gemmer sig en af de populære snip snap snude bøger som gør den søde juletid lidt nemmere at vente på.
Alle bøgerne er super søde og med illustrationer, og de indeholder alt fra gode julehistorier, julesange, bageopskrifter, klistermærker og julepuslerie og meget mere. Alle bøgernes bagsider danner tilsammen ovenikøbet et stort gulvpuslespil med et flot julemotiv.

Find julekalenderen hos Legebutikken

Pixi julekalender

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Find julekalenderen hos Arnold Busck

Julenisse kalender

Julekalender der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen!

Find julekalenderen hos Arnold Busck

Hot Wheels julekalender

Sej Hot Wheels pakkekalender til børn med 24 låger og 24 forskellige overraskelser. OBS! Indeholder ingen originale Hot Wheels biler men smarte 3d modeller af bilerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med Hot Wheels

Med denne seje Hot Wheels pakkekalender går dagene hurtigt i julen!
Skjult bag de 24 låger er 8 seje Hot Wheels biler og 16 tilbehør, der vil glæde børn i alle aldre. Hot Wheels adventskalender løbet starter den 1. december! Lad os se, hvilken sej overraskelse der gemmer sig bag hver låge helt op til juleaften!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med RC bil

Skjult bag de 24 låger er 8 seje Hot Wheels biler og 16 tilbehør, der vil glæde børn i alle aldre. Hot Wheels adventskalender løbet starter den 1. december! Lad os se, hvilken sej overraskelse der gemmer sig bag hver låge helt op til juleaften. Med i denne pakke får barnet en sej RC bil, som f.eks. kan bruges som en del af julegaverne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2018

Åbn lågerne i den galaktiske 75213 LEGO® Star Wars julekalender hver dag i december, og find LEGO minifigurer, rumskibe, fartøjer og andre samleobjekter med Star Wars tema. Når du har åbnet alle lågerne, er der også en udfoldelig legemåtte med ørken- og isplanetscener, hvor du kan udspille episke Star Wars eventyr. Denne fantastiske gave med 5 minifigurer og 3 figurer er perfekt til fans i alle aldre, der gerne vil være klar til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Ovenstående julekalender findes også i sampak, hvor du sammen med julekalenderen får du det seje Star Wars Dartd Vader opbevaringshoved, som kan bruges som en ekstra gave juleaftensdag eller måske som adventsgave.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Star Wars pakkekalender

Sej julekalender med darth vader fra star wars.  24 små låger med små star wars produkter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med Star Wars

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum. Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalenderen findes også i en sampak, hvor du sammen med julekalenderen får du det seje Star Wars Darth Vader madkasse og drikkedunksæt, brug det for eksempel som en lille ekstra gave juleaftensdag eller som adventsgaver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Star Wars – julekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Star Wars

Shimmer Shine Julekalender

Rigtig sød Shimmer & Shine julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Trolls julekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

My Little Pony Julekalender 2018

Rigtig sød My Little Pony julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

My little Pony Makeup julekalender

Små superstjerner vil elske disse sjove sminkeoverraskelser helt frem til jul med denne Make-up Julekalender fra My Little Pony.

– Leaping Bunny-mærket – ingen af produkterne i julekalenderen er blevet testet på dyr
– Hvert rum gemmer på noget spændende makeup eller tilbehør – hvad mon dit barn får i dag?

Find julekalenderen hos Lekmer

 

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til de dejlige juletider! Med 24 små og sjove overraskelser!

Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Find My Little Pony julekalenderen hos Eurotoys

Brandman Sam julekalender 2018

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Brandman Sam julekalender

Sej Brandmand Sam julekalender til alle de små brandmand derude. Indeholder 24 overraskelser. OBS! Bemærk at for at samle kalenderen helt skal låge 1 og 2 åbnes!

Find Brandman Sam julekalender hos Eurotoys

Brandmand Sam julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. 

Find Brandmand Sam julekalender hos Eurotoys

Frost Julekalender 2018

Flot Disney Frost julekalender med Anna, Elsa og Olaf. Julekalenderen har 24 låger med små gaver der gør ventetiden til juleaften lidt sjovere og så den føles også lidt kortere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Frost pakkekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Frost julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Frost pakkekalender hos Eurotoys

Frozen julekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find Frozen julekalender hos Eurotoys

Disney julekalender med frost

Flot Disney julekalender med Anna og Elsa. Julekalenderen har 24 låger med små gaver der gør ventetiden til juleaften lidt sjovere og så den føles lidt kortere. Med denne Disney Frost julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør. Der findes blandt andet fingerringe, hårspænder og meget mere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump, hvor hver dags gave kan ligges ned i.

Find julekalender med Rasmus klump hos Eurotoys

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Julekalender Heste 2018

Denne heste julekalender gør det lidt nemmere for hestefans at holde ventetiden til jul ud. Hver dør afslører en lille skat: magisk malede figurer og masser af praktisk eller smukt tilbehør til hestegården.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Julekalender Vilde Dyr 2018

Julekalenderen med de vilde dyr handler om et spændende eventyr gennem safariparken. Hvilke dyr gemmer sig bag døren? Hvilket tilbehør dukker op? Hvor venter det næste farlige rovdyr? Julekalendere er en fantastisk tilføjelse til Wild Life-produkterne fra Schleich.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Julekalender Bondegård 2018

Bag de 24 døre er der gemte Schleich figurer eller tilbehør dertil. Hver dag venter en ny overraskelse, så ventetiden til jul bliver lidt nemmere at holde ud!

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars julekalender 2018

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO® Star Wars temaet.

Find Lego Star Wars julekalender 2018 hos Eurotoys

LEGO Friends julekalender 2018

Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. 

Find Lego Friends julekalender 2018 hos Eurotoys

 

LEGO City julekalender 2018

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en nummereret låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Find Lego CITY julekalender 2018  hos Eurotoys

Cars Julekalender 2018

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Cars Lynet McQueen julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Mcqueen julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Cars Lynet McQueen julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Mcqueen julekalender hos Eurotoys

Cars 3 julekalender

Med denne Disney Pixar Cars 3 julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige overraskelser fra filmen. Kalenderen kommer med 5 mini metal biler og masse af ikonisk tilbehør.

Find Cars 3 julekalender hos Eurotoys

Cars pakkekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol Julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender med 6 hvalpe og dertilhørende accessories.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2018

Paw Patrol Julekalender Indeholder: 1 blyantspidser, 3 viskelæder, 1 kuglepen, 1 mini puslespil, 2 mini gåder, 5 mini frimærker, 1 notesblok, 1 klistermærke, 1 metallisk klistermærke, 1 mini pop-up kridt, 1 mini popup blyant, 1 papirklip, 3 pop-up klistermærker, 1 nøglering, 1 mini klæbebånd med dispenser.

Find Paw Patrol julekalender hos Eurotoys

Hama Midi julekalender 2018

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger er en æske, som har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Playmobil julekalender Brand på Byggepladsen

Bag de 24 låger gemmer der sig mange spændende PLAYMOBIL®-figurer og -dele rundt om brandvæsnet. På en byggeplads er der lækket olie, som er brudt i brand. Selvfølgelig er brandvæsnet straks til stede med quaden for at bringe ilden under kontrol.Indtil juleaften skabes der en komplet brandvæsen-legebaggrund, som passer til den spændende brandvæsen-legeverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

1.2.3 Julekalender Jul på Gården 2018

Bag 24 låger af PLAYMOBIL®-julekalenderen Jul i dyrenes skov venter der også igen i år fantastiske overraskelser. Der kommer julemanden flyvende på sin slæde med rensdyr! Familien og skovens dyr er allerede meget spændte. Selvfølgelig får også dyrene noget særligt lækkert at spise juleaften. Gad vide hvad der er i den store gavesæk? Med PLAYMOBIL®-1.2.3. julekalenderen føles tiden til jul heller ikke så lang for de allermindste.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender Julebal i Krystalsalen

Hvad kunne gøre tiden, mens vi venter på juleaften, mindre lang på en smukkere måde end PLAYMOBIL®-julekalenderen? Bag de 24 låger gemmer der sig mange vidunderlige PLAYMOBIL®-figurer og -dele rundt om krystalværelset. Familien laver musik foran det prægtigt pyntede juletræ, før julegaverne pakkes ud. Gad vide hvilke overraskelserne der mon gemmer sig i de kulørte pakker? Spændingen stiger!Indtil juleaften skabes der en komplet krystal-legebaggrund, som passer til den funklende krystalpalads-legeverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

Indlægget bliver løbende opdateret….

Indlægget Årets julekalendere 2017 for børn indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/09/2017

    […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!