Årets julekalendere 2017 til børn

årets julekalendere 2016 til børn, årets julekalender til børn 2017, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, alletiders jul, allertiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2017, børne pakkekalender 2017, børne adventskalender 2017,

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere 2017 til børn.

Byggemand Bob julekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Byggemand Bob julekalender hos Eurotoys

Playmais Julekalender 2017

Playmais er populært legetøj hos mange børn og nu er det også muligt at få en julekalender med det populære legetøj.

Find Playmais julekalender hos Legetøjseksperten

Hama Midi julekalender 2017

Hama Midi Gaveæske 3037 Julekalender med 24 låger er en æske, som har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie. Hama Midi Gaveæske 3037 Julekalender med 24 låger er også en perfekt gave til både børn og voksne, fordi du ikke behøver vide, om modtageren allerede har de ting, der skal bruges.

Find Hama julekalender hos Rito

jelly belly julekalender 2017, jelly belly adventskalender 2017, jelly belly pakkekalender 2017, julekalender med slik, voksen julekalender, sjov julekalender, julekalender til hele familien, julekalender med jelly belly, alletiders julekalender, alletiders gave

Jelly Belly julekalender

Jelly Bean julekalenderen indeholder 24 små poser med blandede slikbønner i hver. Bønnerne kommer i ti farver, men i hele tyve smage – du ved ikke, hvilken smag, du får, før du sætter tænderne i dem! Fersken, lime og chokoladebudding lyder jo lækkert, men de bønner, der smager af bræk, nyklippet græs og hundemad ser nøjagtig ligesådan ud!

Find Jelly Belly julekalender hos Coolstuff

 

Brandmand Sam julekalender

Sej Brandmand Sam julekalender til alle de små brandmand derude. Indeholder 24 overraskelser. OBS! Bemærk at for at samle kalenderen helt skal låge 1 og 2 åbnes!

Find julekalenderen med Brandman Sam hos Eurotoys

 

Brandmand Sam pakkekalender 2017

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam pakkekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find Brandman Sam pakkekalender hos Legetøjseksperten

My Little Pony julekalender 2017

Flot My Little Pony pakkekalender til de dejlige juletider! Med 24 små og sjove overraskelser!

Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Find My Little Pony julekalenderen hos Eurotoys

 

Rasmus Klump julekalender

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen. Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump, hvor hver dags gave kan ligges ned i.

Find Rasmus Klump julekalender hos Eurotoys

 

Ramasjang Julekalender 2017

Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften.

Hver af de små folieposer er forsynet med et lille hul, så det er nemt at binde en snor i og hænge dem om eller på anden måde gøre det lidt mere spændende end blot at rode rundt i æsken efter dagens gave. Folieposerne er samtidig nemme at åbne, så der ikke er behov for en saks.

Find Ramasjang julekalender 2017 hos Eurotoys

Pakkekalender til badenymfer

Denne pakkekalender kan bruges af flere aldre og skaber glæde både i julemåneden og når julen er endt.

Find julekalenderen hos Gaveideer

 

 

Tæl ned til juleaften med en sjov advents kalender fra Despicable Me. Kom i julehumør med de søde Minions og deres jule-tilbehør. Hver dag kan du åbne en låge og bygge en lille ting hver dag. 

Find Minions julekalender hos Coolshop

 

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Minions julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find den flotte Minions julekalender hos Legetøjseksperten

 

 

LEGO Star Wars julekalender 2017

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars julekalenderen. Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum. Med denne kalender bliver det jul, før du kan nå at sige Unkars bølle! Åbn en låge hver dag, og se de 24 forskellige gaver fra LEGO® Star Wars temaet.

Find Lego Star Wars julekalender 2017  hos Eurotoys

 

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Tæl ned til en LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs!

Find Lego Friends julekalender 2017 hos Eurotoys

 

LEGO City julekalender 2017

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en nummereret låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Find Lego CITY julekalender 2017 hos Eurotoys

SES creative julekalender

Tæl dagene til jul med denne julekalender! Hver dag i december venter der en skøn gave! God og hyggelig julekander med perleplader og perler til et et lille projekt hver dag frem til jul. Der følger forskelligt tilbehør med og de fine sager kan bruges til gaver til bedsteforældre, søskende og venner.

Find julekalenderen hos Coolshop

Paw Patrol julekalender

 

Super sej julekalender med Paw Patrol med 24 spændende overraskelser – perfekt når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 17 figurer, samt 7 stk. andet tilbehør.

Find julekalenderen med Paw Patrol hos Alternate.dk

Paw Patrol julekalender

Paw Patrol julekalender med små chokoladestykker i hver låge. Lækker forkælelsen hver dag i december op til juleaften.

Find Paw Patrol julekalenderen hos magiske The Fairytale Company

Schleich julekalender heste 2017

Skøn Schleich heste julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Fin julekalender med en skøn lille overraskelse hver dag. Fordelen ved denne julekalender er at den modsat en chokolade julekalender både sikrer underholdning i julemåneden og giver legetøj som kan leges med når julen for længst er overstået.

Find Schleich heste julekalender hos Eurotoys

Schleich julekalender vilde dyr 2017

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Pixi julenissekalender

 Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Find Pixibog julekalender hos KopK

 

Disney Cars julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find Cars julekalender 2017 hos Eurotoys

Spiderman julekalender 2017 

 

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find Spiderman julekalender 2017 hos Eurotoys

Play-doh julekalender

Julekalenderen indeholder blandt andet støbeform, modellervoks og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer! Bag hver låge gemmer sig en god overraskelse. Vær kreativ og slip fantasien løs.

Find Play-doh julekalender hos Eurotoys

Brio julekalender 2017

Flot julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York. Pakken kan foldes ud og åbnes til en ikonisk feriescene. I december måned, ugerne op til jul vil dette sæt samles stykke for stykke og muligt at lege med fra dag 1 af.

Indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Find Brio julekalender 2017 hos Eurotoys

 

Star Wars julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Star Wars julekalender

Sej julekalender med darth vader fra star wars. 24 små låger med små star wars produkter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

 

Frost julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne. 

FInd julekalenderen hos Eurotoys

 

Frost Julekalender

Flot Disney Frost julekalender med Anna og Elsa. Julekalenderen har 24 låger med små gaver der gør ventetiden til juleaften lidt sjovere og så den føles lidt kortere.

Find Frost julekalender hos Eurotoys

 

Frost Bullyland julekalender

Flot Disney Bullyland Frost julekalender med 24 overraskelser. Blandt andet små figurer med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Frost smykkekalender

Lad din Frostpige blive klædt ud som hendes favorit figurer med en Frost smykkekalender.

Find Frost julekalender hos ToyToy

Trolls julekalender 2017

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find Trolls Julekalender 2017 hos Coolshop

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

Indlægget bliver løbende opdateret….

Indlægget Årets julekalendere 2017 for børn indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/09/2017

    […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE