Årets julekalendere 2016 til børn

årets julekalendere 2016 til børn

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere 2016 til børn.

rasmus klump julekalender

Hvem kender ikke denne kære Rasmus Klump? Nu er det også muligt at få en Rasmus Klump pakkekalender med 24 sjove overraskelser.

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump, hvor hver dags gave kan ligges ned i.

Pris for Rasmus Klump julekalender er 299,95 – køb den her hos Eurotoys.

Find dory julekalender

 

Super lækker Disney Pixar “Find Dory” Julekalender.
Indeholder 24 overraskelser, blandt andet eksklusive 3D Figurer, som kun kan fåes i denne julekalender.

Pris for Find Dory Julekalender er 239,95 – køb den her hos Gucca

Ramasjang julekalender 2016

Ramasjang Julekalender 2016

Ramasjang julekalenderen indeholder 24 fede folieposer med nyt og varieret indhold hver dag. Seje, sjove og brugbare gaver til alle børn som elsker Ramasjang og alle de kendte figurer.

Hver af de røde, blå, lilla og grønne folieposer er forsynet med et lille hul, så det er nemt at binde en snor i og hænge dem om eller på anden måde gøre det lidt mere spændende end blot at rode rundt i æsken efter dagens gave. Folieposerne er samtidig nemme at åbne, så der ikke er behov for en saks.

Pris for Ramasjang julekalender 2016 er 199,- køb den her hos Eurotoys.

Play-doh julekalender

Play doh julekalender 2016

Julekalenderen indeholder blandt andet støbeform, modellervoks og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer! Lad fantasien slippe løs.

Pris 199,- køb den her hos Eurotoys.

Play doh-vinci julekalender

Play-Doh, DohVinci, Julekalender 2016

Gør den lange ventetid lidt mere udholdelig med denne DOHVINCI-julekalender. De 24 låger gemmer på 24 sjove, små overraskelser såsom et træ i to dele, et stylerredskab og meget andet.
Med DOHVINCI-julekalenderen kan du være rigtig kreativ og slippe fantasien løs, når du laver det ene flotte design efter det andet. Hver dag når du åbner en ny låge, finder du et nyt stykke pynt eller en figur, du kan dekorere.

 Pris for Play-Doh, DohVinci, Julekalender 2016 199,- køb den her

Børnenes u-landskalender 2016

U-landskalenderen møder børn på fire områder:

  • Den traditionsrige lågekalender i pap, der knytter an til årets tv-julekalender på DR.
  • En række DR-film om årets land med populære børneværter, der udsendes på  Ramasjang og Ultra.
  • Årets undervisningsmateriale fra Danida med børnebog, web-univers, iPad-app, lærervejledning, opgaver og aktiviteter til 1.-4. klasse.
  • Årets hjælpeprojekt, der dækkes af overskuddet fra lågekalenderen plus midler fra Danida. I 2016 står SOS Børnebyerne for projektet, der handler om bedre skolegang til børn i en forstad til Tanzanias største by, Dar es Salaam.

Køb Børnenes U-landskalender 2016 her hos Bog og Ide.

jul-paa-gaarden-playmobil-julekalender-box-t

Playmobil Julekalender – Jul på gården 

En hyggelig playmobil kalender med bondegårds tema. Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til en bondegård.  Pris 189,- Køb den her.

 

 

julekalender-jul-i-skoven-playmobil-1-2-3-box-p

Julekalender – Jul i skoven

Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til et hyggeligt juleeventyr. Pris 219,- Køb den her.

 

 

udklaedningsparty-playmobil-princess-julekalender-box-p

Playmobil Princess julekalender –Udklædningsparty

En sjov Playmobil julekalender til pigerne / prinsesserne. Udklædningsparty er en julekalender spækket med tøse sjov til helt frem til jul. Få blandt andet nyt tøj eller tasker til dine playmobil piger. Pris 199,- Køb den her.

 

hemmelig-pirat-skatteoe-playmobil-pirates-julekalender-box-p

Julekalender fra playmobil – Hemmelig pirat skatteø

En super sej playmobil pirat julekalender med masser af tilbehør til en rigtig pirat. I kalenderen fås blandt andet en skattekiste, en pirat playmobil figur og GULD. Super fed julekalender til drenge og piger med god fantasi. Pris 189,- Køb den her.

playmobil-9008-playmobil-julekalender-royalt-skoejteloeb-1-p-768x768

 

Playmobil julekalender – Royalt skøjteløb

På en solrig vinterdag beslutter den kongelige familie at løbe på skøjter i parken bag slottet. Alle parkens dyr kommer nysgerrigt hen for at kigge. Familien nyder det i fulde drag! Royalt Skøjteløb er en  julekalender fra Playmobil, som kan skabe mange fantasifulde eventyr med. Pris 199,- Køb den her.

 

julekalender-politiaktion-juveltyv-playmobil-christmas-box-p

Julekalender – Politiaktion juveltyv

Tyven er brudt ind i en juvelerbutik Han forsøger at knække pengeskabet, der er fuldt af smykker og guld (der også kan bruges som sparegris). Vil politimanden på motorcyklen være hurtig nok til at pågribe tyveknægten? Politiaktion juveltyv er en sej julekalender med aktion og spænding. Pris 199,- Køb den her.

 

nhl-julekalender-playmobil-christmas-box-p

Playmobil NHL Julekalender

Ræs rundt på den frosne sø, og skyd på mål med PLAYMOBIL NHL julekalender. ‘Rivaler på søen’! Denne adventskalender indeholder 24 overraskelser til dagene op til jul. Når alle dele er pakket ud, så stil spillerne op på isen og lad kampen begynde! Pris 229,- Køb den her.

02-041131_360LEGO Friends julekalender 2016

LEGO nr. 41131. Tæl ned til en ægte LEGO® Friends jul i december! Byg en julefest i et hyggeligt hus – der er et nyt element at tilføje hver dag. Her er alt, hvad Emma og Naomi behøver for at kunne lave et festligt musikshow, og du kan forberede den store dag med julegaver, hjemmelavede ting og snacks. Det kan endda være, du finder nogle lodne venner indeni. Pris 179,95 – Køb den her

Lego city julekalender 2016

LEGO City julekalender 2016

LEGO nr. 60133. Udbyg dine sæt, eller start på nye med de overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det en bygning, et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen! Pris 179,95 – Køb den her.

Lego star wars julekalender 2016

Lego Star Wars julekalender 2016

Lego nr. 75146. Julekalenderen fyldt med 24 overraskelser til Lego Star Wars. Pris 249,95 – Køb den her.

Brio-julekalender-2016

Brio julekalender 2016

I Brios togbane adventskalender kan pakken foldes ud og åbnes til en ikonisk feriescene. I ugerne før jul vil dette sæt stykke for stykke blive arrangeret til at blive leget med fra dag 1 danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Legetøj i 24 dele med detaljer i træ. Pris 239,95 – Køb den her.

Pixibog julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Pris: 249,95 kr – Køb den her hos Bog & Ide

Jelly belly julekalender

I år er det nemlig på tide at droppe den triste chokoladekalender – nu er Jelly Belly Adventskalenderen her med en lille pyramideformet slikpose bag hver låge! Hvis du eller gavemodtageren allerede er Jelly Belly-fan ved I måske også, hvilke sensationelle smagssensationer, der venter jer. Og til denne adventskalender har de udvalgt de mest perfekte julesmage. Der er selvfølgelig en ny smag hver dag – og bag låge nr. 24 gemmer der sig også en overraskelsessmag.

Pris for Jelly Belly julekalender er 199,- og kan købes hos Coolstuff – der er kendte for deres store udvalg af sjove og anderledes gaveideer. Køb julekalenderen her

Frost julekalender 2016

 

Disney Frost Julekalender til piger

Denne julekalender vil med sikkerhed få 99% af alle piger til at juble af glæde. Frost julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, med blandt andet små figurer af  Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og rensdyret Sven. Hver dag op til jul samles flere og flere dele af et fantastisk frost juleeventyr, som kan leges med længe efter jul. Glæd din lille pige med denne skønne Frost julekalender.

Pris: 199 kr – KØB DEN HER

Julekalender med Frost, frost julekalender, disney frost julekalender, Julekalender med Frost disney, julekalender med elsa og anna, julekalender med oluf
Frost julekalender med accessories

Super flot FROST julekalender med masser af fine små gaver inde bag låge. Frost julekalenderens gaver kommer  i form af makeup og accessories. Alle 24 gaver er meget børnevenlige produkter, lavet uden skadelig kemi.

Pris: 189,95 kr –KØB DEN HER

Julekalender-med-frost

 Frost Julekalender

 

Flot Disney Frost julekalender med prinsesserne Anna og Elsa på forsiden. Julekalenderen har 24 låger med små gaver der gør ventetiden til juleaften lidt sjovere og så den føles lidt kortere.I denne julekalender er temaet hårpynt og smykket med Frost. Alle gaverne kan bruges længe efter julen er overstået.

Pris: 199,95 kr – KØB DEN HER

Trolls julekalender 2016

Trolls Julekalender 2016

Gør ventetiden op til juleaften kortere med denne spændende julekalender med karaktererne fra filmen Trolls.
Kalenderen er fyldt med 24 overraskelser. Julekalenderen indeholder blandt andet Trolls-figurer i 3D,
et snap-on-armbånd, skoletilbehør, nøglering og mange flere accessories. Et must for alle Trolls-fans!

Pris 199 ,- køb den her

Trolls julekalender 2016

Juleaften er en højtid, som mange ser frem til. Gør dit barns ventetid på julemanden lidt lettere med denne Trolls kalender. Bag hver luge gemmer sig praktiske skolematerialer med Trolls-motiv. Blyanter, blyantspidsere, saks og penalhus, for blot at nævne nogle eksempler på, hvad barnet kan finde op til jul.

Pris for denne Trolls julekalender er 129,- Køb den her. 

Tv2 julekalender Ludvig og Julemanden

Tv2 – julekalender/lågekalender med Ludvig og Julemanden. Saml koder bag lågerne, lås op for de mange sjove ”klistermærker” og send unikke julehilsner med appen. Send sjove julehilsner, optag en sjov julehilsen og send til venner, familie eller til TV 2, hvis du vil have din julehilsen vist på TV.

Støt det gode formål. Køb TV2s lågekalender Ludvig og Julemanden. Overskuddet går til julemærkehjemmene i Danmark. Pris 45,- Køb den her hos Bog og Ide.

Minions julekalender 2016

Minions Julekalender

Fin adventskalender med karaktererne fra filmene Minions og Grusomme Mig. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, som hver dag op til jul får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandt andet blyanter, viskelæsr og tegneblok.

Pris 79,-  Køb den her

Mumi julekalender 2016

Mumi julekalender

Juleaften er en højtid, som mange ser frem til. Gør dit barns ventetid på julemanden lidt lettere med denne Mumitrold kalender. Når det endelig bliver juleaften, har barnet samlet flere af de velkendte karakterer og et lille Mumitrold-hus. En ny overraskelse venter hver dag i december måned, frem til den 24. Legetøj, der også kan anvendes i tiden efter jul.

Pris for Mumi julekalender 2016 199,- – køb den her

Disney princess julekalender

Disney Princess julekalender

Fin adventskalender med karaktererne fra Disney Princess. Bag hver luge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, når de hver dag i 24 dage får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandet andet blyanter, viskelæder og tegneblok.

Pris for Disney Princess julekalender 79,- køb den her

Star wars julekalender

Star Wars julekalender

Legenden om Star Wars har nået et nyt niveau.
Med denne fantastiske julekalender får alle fans ikke blot én tur til stjernerne, men 24.
En overraskelse hver dag frem til juleaften til alle små Jedis.
Se frem mod 24 overraskelser i god kvalitet, en låge til hver dag hele vejen frem til juleaften.
Julekalenderen er fyldt med armbånd, nøgleringe, klistermærker med mere.

Pris for Star Wars julekalender 2016 199,- køb den her

Sofia den første julekalender

Sofia den første julekalender

Fin adventskalender med karaktererne fra Disneys Sofia den Første. Bag hver luge gemmer sig en overraskelse. Både sjovt og spændende for børnene, når de hver dag i 24 dage får en lille gave. Julekalenderen indeholder blandet andet smykker.

Pris for Sofia den første julekalender 79,- køb den her

pippi langstrømpe julekalender

Pippi langstrømpe julekalender

Juleaften er en højtid, som mange ser frem til. Gør dit barns ventetid på julemanden lidt kortere med denne fine julekalender. Bag hver luge skjuler sig en overraskelse i form af en legetøjsfigur fra Pippis univers – alle fra Pippi selv til Tommy og Annika. Adventskalenderen indeholder i alt 24 sjove legetøjsfigurer af plastik.

Pris for Pippi langstrømpe julekalender 249,- køb den her

Brandmand sam julekalender

Brandmand sam julekalender

Sej brandmand samFrost julekalender. Julekalenderen har 24 låger med små gaver der gør ventetiden til juleaften lidt sjovere og så den føles lidt kortere.

Pris for Brandmand Sam julekalender 149,95 – køb den her

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

Indlægget Årets julekalendere 2016 for børn indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE